Un nou CD marca Gașca Zurli: Hai la masă!

Am fost la spectacolul Găștii Zurli de la Sala Polivalentă din București și ne-am bucurat de noile lor cântece pe care le-au adus în fața publicului din toată țara în turneul “Hai la masă!” – am scris despre asta aici. Acum avem ocazia să ascultăm cântecelele pe noul CD pe care  Gașca Zurli îl lansează mâine, pe 16 noiembrie – “Hai la masă!” – împreună cu Gazeta Sporturilor, cadoul trupei la final de turneu pentru cei mici. 

10 melodii care îți aduc zâmbetul pe buze de la prima notă muzicală, 10 cântece care îți dezvăluie ingredientul secret al Bucătărașului Zurli, aliatul părinților în bucătărie, pentru mese sănătoase și pline de voie bună. CD-ul va fi disponibil la chioșcurile de ziare din toată țara, din 16 noiembrie, împreună cu Gazeta Sporturilor și pe www.magazin.zurli.ro, la prețul de 17 RON.

Citește și „ASTĂZI este pentru mine cel mai frumos vis la care ajung în fiecare dimineață”. Interviu cu Mirela Retegan și 10 ani de Zurli! Interviu cu Fetița Zurli

Între cele mai noi cântece de pe CD-ul “Hai la masă!” se numără piese precum Bucătărașul ZurliVrăjimăturicaYum-Yum sau Pofta de mâncare.

Versurile cântecelor poartă semătura Mirelei Retegan, fondatoarea Zurli, avându-l compozitor, orchestrator și producător muzical pe Cornel Sorian. Interpretarea cântecelor aparține Găștii Zurli.

Cele 10 cântece de pe CD-ul Hai la masă! sunt:

  1. Gașca Zurli
  2. Micul Dejun
  3. Bucătărașul Zurli
  4. A ram sam sam
  5. Vrăjimăturica
  6. Yum-Yum
  7. Dorințele
  8. Pofta de mâncare
  9. Am o căsuță mică
  10. Eu sunt Zurli

Zurli este cea mai mare companie privată de spectacole pentru copii, din România. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional.

Gașca Zurli deține un adevarat record la bilete vândute – în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. Au ajuns în peste 30 de oraşe din România, UK, Ungaria, Republica Moldova. Cu peste 2 milioane de fani la nivel national, Gașca Zurli are record de săli sold-out în România şi străinătate, iar hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ, cu peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube, le aparţine.

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!