Un fost tenismen renumit a adus în România un nou concept culinar inedit

Sezonul estival e în toi, dar ploile nu ne lasă să ne bucurăm așa cum trebuie de vară. Așa că mai așteptăm puțin până la vacanță. Însă, până atunci trebuie să vă povestim despre un loc care ne-a ameliorat puțintel dorul de mare. Chiar în mijlocul Capitalei (Calea Victoriei nr. 163) s-a deschis un nou restaurant „Scoici și Creveți” (www.scoicisicreveti.ro), un adevărat colț de rai pentru iubitorii fructelor de mare.

Un fost tenismen, Vlad Moșteanu, actualmente managerul restaurantului „Scoici și Creveți” (https://www.facebook.com/ScoicisiCreveti/) , a adus de peste Ocean, mai exact din New Orleans (America), un nou concept culinar în România: Seafood Bag – un mixt senzațional de fructe de mare cu legume și sosuri incredibil de bune! Acest preparat este servit într-un mod inedit, așa cum îi spune și numele, într-o pungă și poate fi mâncat direct cu mâna (utilizând niște mănuși de unică folosință). O experiență culinară cu adevărat interesantă pe care ar trebui să o încerce orice gurmand.

„Mă bucur că, deși am deschis restaurantul de foarte puțin timp oamenii au fost foarte receptivi atunci când au auzit de noul concept culinar pe care l-am adus din New Orleans și ne-au vizitat. Mai mult de atât, mulți dintre oaspeți au revenit la noi. Vă invit și pe voi să încercați un Seafood Bag pentru că orice v-aș spune eu despre acest preparat ar suna ca o reclama și doar atât. Eu am fost cucerit de acest fel de mâncare și mai ales de sosurile care vin „la pachet” cu deliciile marine și de modul inedit în care este servit și m-am gândit să-l sharuiesc cu toți iubitorii fructelor de mare. E atât de bun încât creează dependență, însă este cunoscut faptul că fructele de mare sunt sărace în calorii, dar bogate în savoare și în multe altele care aduc doar beneficii organismului”, spune Vlad Moșteanu.

La Restaurant„Scoici și Creveți” se pot mânca fructe de mare preparate-n fel și chip (e bine de știut că porțiile sunt generoase de-a dreptul) pentru ca fiecare să-și găsească aroma favorită. Racii, calamarii, creveții, scoicile și caracatițele sunt vedetele meniului, însă chiar și cei care nu sunt fani „seafood” vor descoperi în meniu ceva pe gustul lor: bruschete cu roșii, ton, anchoa, supe, salate fresh și pline de vitamine și savoare, preparate din pește, burgeri suculenți (cu halloumi, vită și berbecuț), dar și deserturi.

Te vei putea bucura de toate aceste preparate pe o terasă mare, înconjurată de verdeață, iar „aerul marin” te va ajuta să te relaxezi instant. Kid Cornerul – tobogan, leagăne și alte atracții pentru cei mai mici dintre oaspeți – și parcarea privată sunt alte plusuri pentu care ar trebui să treceți măcar o dată pe la Restaurant Scoici și Creveți.

Pentru a vedea deliciile din meniu, puteți arunca un ochi pe www.scoicisicreveti.ro

18

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

  • Weekend 🌻🎈
#book #reading #nature🌺 #weekend #relax 🌼
  • Bucharest by night 🌃
#summersky #summernights🌙 #july #eveninglight
  • Secret garden 😉🌹
#flowers #garden #summer
  • De vară 💐🌻🌞
#flowers🌸 #summer #summercolours
  • Liniște si pace 🌻🌞
#quiet #peace #nature #summer
  • Sunset 🌅🌞 #nofilter #summerinthemountains 🌝 #summerevening

Follow Me!