Social Media for Parents 2018 – despre provocările părinților moderni

Am deschis Johannasburg.ro acum mai bine de doi ani căci doream să scriu aici despre lucrurile frumoase și oamenii minunați pe care îi întâlnesc, dar și despre provocările și bucuriile vieții de părinte. Am descoperit în acel an conferința dedicată bloggerilor de parenting Social Media for Parents și m-am înscris. Am întâlnit la eveniment o mulțime de speakeri extraordinari, care au prezentat informații foarte utile pentru părinți, dar și pentru bloggeri și bloggerii de parenting în particular. De atunci urmăresc cu sufletul la gură fiecare ediție. Anul acesta, cea de-a șasea ediție a Social Media for Parents are loc pe 19 iulie la Hotel Caro din București și abia aștept să aflu noutăți despre parenting și să îi ascult pe alți colegi bloggeri cu o experiență mai bogată în acest domeniu. Dacă ești blogger și vrei să participi, încă mai poți solicita o invitație aici: http://www.2018.socialmediaforparents.ro/inregistrare.php#top.

Speakeri la Social Media for Parents 2018

Anul acesta vom avea plăcerea să îi ascultăm pe Otilia Mantelers, Parenting by Connection Instructor, expert în parenting și specialist în joaca terapeutică cu copiii, pe Mihaela Bilic, cel mai apreciat medic nutriționist, care ne va vorbi despre importanța nutriției ca parte a unui stil de viață sănătos pentru cei mici, pe Ioana Chicet Macoveiciuc, autoare și blogger – Prințesa Urbană, care ne va aduce în atenție lucrurile de care trebuie să ținem cont pentru a avea un blog de succes, și pe Ana Nicolescu, antreprenor și blogger – Mămica Urbană, de la care vom afla care sunt ultimele trenduri în blogosferă și care sunt secretele unui blog relevant pentru comunitatea părinților din online. Abia aștept să o ascult pe Mirela Horumbă, psihologul părinților, pe dr. Sorin Cadar, medic primar ORL, Asociația Română de Homeopatie Clinică și pe Alex Zamfir, blogger – www.celmaibuntata.ro, care ne va povesti despre blogging și despre cea mai frumoasă meserie din lume, aceea de părinte :-). Mă bucur să le văd în rândul vorbitorilor și pe Ana Maria Mitruș, blogger – meseriadeparinte.ro, Cristina Oțel, trainer, coach & blogger – www.cristinaotel.ro, Florina Badea, health coach, health & parenting blogger și Gabriela Maalouf, trainer pentru copii și părinți.

Despre ce se va discuta la #smforparents18

Social Media for Parents aduce în ficare an în atenția bloggerilor de parenting și a părinților activi în online subiecte și teme de actualitate, de la tendințe și provocări în parenting până la idei de promovare și noutăți în social media. Prima parte a evenimentului va fi dedicată discuțiilor și prezentărilor specialiștilor despre cele mai noi orientări, concepte și practici în parenting, în a doua sesiune se va discuta despre provocările părinților moderni, în timp ce ultima parte va fi dedicată bloggingului.

Evenimentul este organizat de Evensys.

Parteneri: Orange, Boiron, Nuk. Cu sprijinul: printcenter.ro, Lexonn Advertising, WebDigital, Creadiv, HostAge

Eu, una, abia aștept să particip și la această ediție a Social Media for Parents! Dincolo de informațiile extrem de interesante pe care sunt sigură că le-au pregătit vorbitorii, acest eveniment e o ocazie bună de a mă (re)întâlni cu o mulțime de bloggeri din comunitate, de a schimba impresii și de a socializa! La Social Media for Parents s-au pus bazle unor prietenii și parteneriate în rândul bloggerilor și s-a creat o comunitate foarte frumoasă a părinților activi în online.

Deci, ne vedem acolo? 🙂

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!