Să fim din nou copii! Vacanța începe în Zurlandia!

Abia a trecut 1 iunie, cu o sumedenie de evenimente dedicate celor mici, și iată că ne pregătim din nou să ne jucăm și să sărbătorim copilăria! Vacanța mare e după ușă, așa că Gașca Zurli și Mirela Retegan au pregătit o mega-petrecere la început de vară: Zurlandia, un festival dedicat întregii familii! Pe 17 și 18 iunie, Gașca Zurli și invitații lor îi așteaptă pe copii, părinți și bunici în lumea Zurli, la Domeniul Știrbey, cu o mulțime de surprize: distracție, muzică, ateliere, școala de joacă pentru părinți, cursuri și concursuri, spectacole de teatru pentru copii, face painting și câte și mai câte! Se anunță două zile de super distracție marca Zurli! Programul complet este disponibil aici: www.zurlandia.ro/program

Zurlandia, cel mai mare teren de joacă pentru părinți și copii!

Pe Domeniul Stirbey, lângă București, 80.000 de metri pătrați se vor transforma în cel mai frumos loc din România. De dimineața pana seara, pe 17 și 18 iunie, zeci de spectacole, sute de personaje, nenumărate provocări, ateliere și activități pregătite de o echipă care și-a propus sa organizeze cel mai mare festival dedicat familiei până acum în România.

Citește și 10 ani de Zurli! Interviu cu Fetița Zurli

Invitați speciali

Uitându-mă pe pagina de Facebook Zurlandia, am văzut că pe 17 și 18 iunie copiii și părinți vor avea ocazia să se întâlnească cu o mulțime de oameni minunați care vor veni să îi încânte și să le ofere momente dintre cele mai frumoase: Pe Smiley îl puteți asculta pe 18 iunie, de la ora 20:00. Magicianul Bogdan îi va învăța pe copii trucuri haioase; Mirela Horumbă, psihologul părinților, îi va învăța pe tătici, mămici și bunici cum să fie prezenți în viața copiilor și cum să își clădească o relație frumoasă cu ei. Nutriționistul Ionuț Ignat (Nutrigo) va fi prezent la Școala de Joacă pentru Părinți, unde o să povestească despre nutriția mămicilor în alăptare. Tot la Școala de Joacă vă invită și Florina Badea, care a pregătit un workshop cu tema “Copilul meu nu mănâncă”.

Școala de joacă pentru părinți

Da, și părinții au voie să se joace! De ce nu? Traineri specializați in relațiile părinți- copii vor susține conferințe, iar adulții descoperă cum poate fi transformat haosul în distracție. În două zile, părinții vor învăța să se joace împreună cu copiii în mașină, în casă, în baie, pe plajă, la munte, în drumeție, la petreceri, jocuri de noapte, de prânz, jocuri de trezit și jocuri de culcare.

Academia Zurli

E locul în care copiii primesc pașaport pentru viitor. Toate cursurile si activitățile iubite de cei mici sunt adunate într-un singur loc. Aici veți găsi zeci de cursuri gratuite: cursuri de îndemanare, pictură, teatru, hand-made, dans, mișcare, foto, cursuri de televiziune, cursul de origami sau cursul de modelaj, sculptură, educație financiară, curs de împletit codițe, curs de teatru, curs de face-painting.

Campionatul de Joacă

Campionatul de Joacă se bazează pe activități sportive. Pe terenul campionatului se vor putea desfășura concursuri de triciclete, trotinete, badminton, alergarea în saci sau cu copiii în cârcă, de-a cațăratul în copaci, ștafeta, crosul familiei, săritul în groapa cu nisip, câte și mai câte. Echipele părinți-copii se vor așeza la start și scopul principal este de-a ajunge la finish. În Zurlandia absolut toți copiii și părinții sunt CAMPIONI, pentru ca noi vom premia participarea.

Casa Zurli

Sursa: Facebook Gașca Zurli

Locul unde copiii descoperă povestea Găștii Zurli. ”O casuță mică” nu e doar un cântecel, ea chiar EXISTĂ! Copiii sunt invitați, în premieră absolută, să fie musafiri în Căsuța Zurli. Aici este locul în care cei mici vor vedea recuzita și accesoriile din spectacol, vor face fotografii cu personajele și vor putea sa interacționeze cu ele. Este o ocazie unică de a intra în lumea Zurli, acasă la ei 🙂

Joc de Cartea Recordurilor

Gașca Zurli și prietenii lor și-au propus  să intre în Cartea Recordurilor cu cel mai mare joc jucat de părinți și copii. Mii de copiiți părinți care se joacă împreună și fac aceleași mișcări într-un anumit interval de timp, vor introduce familia românească în recordurile mondiale.

Acces în Zurlandia

Accesul în Zurlandia este posibil în baza unui abonament în valoare de 50 de lei, valabil pentru o singură persoană, pentru ambele zile de festival. Copiii sub 2 ani beneficiază de intrarea gratuită. Accesul minorilor ( 0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar insoțiți de minim un adult. Detalii pe www.zurlandia.ro.

Abonamente: Eventim: http://www.eventim.ro/…/festivalul-familiei-zurl…/event.html
Bilete.ro: https://www.bilete.ro/festivalul-familiei-zurlandia/

Iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/29081/

Hai să fim zurli în Zurlandia!

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să reveniți și dați Like paginii de Facebook, Johannasburg.ro, unde puteți fi la curent cu tot ce scriu.

Foto cover: iStock

1

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!