Rasfăț pentru mâini, timp pentru mine

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De când nu v-ați mai răsfățat mâinile și nu ați mai fost la o manichiură completă, cu masaj și tot tacâmul? Eu recunosc că a trecut ceva vreme de la un astfel de tratament. Manichiura mi-am mai făcut-o la salon, dar nu m-am gândit să îmi acord timp și pentru un masaj al mâinilor. Timpul e ceva prețios și nu am mereu vreme să fac tot ce mi-aș dori, mai ales pentru mine 🙂 Însă recent am avut parte de un răsfăț total pentru mâini la salonul Nails Story, despre care o să vă povestesc în continuare.

Lac de unghii fără substanțe toxice

Am decis să încerc o manichiură semipermanentă. Nu mi-am mai făcut până acum și mi-am zis că trebuie să văd cum e, cum se face și cât rezistă. Am mers la Nails Story, un salon de manichiură deschis recent în Dorobanți, pe strada Sofia nr. 26, într-o vilă frumoasă. Drăguț, prietenos, un loc în care m-am simțit bine de când am intrat pe ușă 🙂 Fetele mi-au povestit despre salon și despre produsele pe care le folosesc, de cea mai bună calitate, dintre care ojele ZOYA și IBD. Am aflat că lacurile de unghii ZOYA sunt prietenoase cu unghiile și nu conțin substanțe toxice (formaldehidă, camfor, toluen), astfel încât pot fi folosite și de gravide. În plus, gama conține o foarte mare varitate de culori, pe alese, pentru toate gusturile 🙂

manichiuraTendințe

Când vine vorba de manichiură, sunt adepta stilului clasic. Oja roșie sau vișinie e preferata mea, cred că mă prinde cel mai bine. Admir însă la alte femei manichiura modernă, cu aplicații, desene, modele și așa mai departe. Am aflat că cele mai noi tendințe sunt acum unghiile cu aplicații de tot felul – “caviar”, floricele, linii, fâșii microscopice strălucitoare, glitter, paiete, strasuri, confetti, picturi pe unghii și câte și mai câte! Manichiura e o artă dinamică, în continuă transformare!

Igiena, înainte de toate

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Regulile de igienă sunt stricte, ca în orice salon. Aici, la Nails Story, poți vedea cu ochii tăi cum sunt dezinfectate instrumentele: ele vin în punguțe sigilate și sunt deschise în fața ta. Amalia, una dintre proprietarele salonului, mi-a arătat și încăperea unde au aparatul pentru dezinfectarea instrumentelor, cu soluții speciale și pungi care se sigilează imediat după ce forfecuțele și pilele au fost sterilizate. Siguranța și sănătatea clientelor, dar și a fetelor care lucrează la salon e pe primul loc, așa că nu se face rabat la acest capitol!

Manichiură semipermanentă

Nails StoryPașii pentru manichiura semipermanentă sunt aceeași ca la o manichiură obișnuită, până la aplicarea ojei. Se face manichiura, apoi se pilește ușor suprafața unghiei pentru a crea aderență, după care se aplică baza – un lac care va proteja unghia și care va susține oja semipermantă. Fiecare strat de ojă trebuie uscat la lampa UV pentru a se fixa. La final se aplică un lac pentru a sigila și a proteja oja. Și astel manichiura rămâne perfectă până la două, chiar trei săptămâni, indiferent câte vase speli sau ce treburi casnice mai faci 🙂

Nimic complicat, doar că pentru a îndepărta oja este necesară o nouă vizită la salon. Procedura se poate face și acasă, doar că e nevoie de un dizolvant mai puternic, mai mult timp, răbdare și atenție.

După ce am obținut manichiura perfectă, m-am bucurat și de un tratament pentru mâini: gomaj (pentru deshiderea porilor) și apoi masaj cu cremă hidratantă. A fost minunat, mâinile mele nu s-a mai simțit demult atât de bine! Trebuie să încerc și o pedichiură spa și un tratament cu parafină pentru mâini și picioare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulțumesc Nails Story! După aproape o săptămână și o mulțime de vase spălate, manichiura mea rezistă foarte bine 🙂

Puteți să vă programați la o manichiură sau pedichiură la telefon 0729 801 610 sau pe e-mail – programari@nailsstory.ro.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

  • Va mulțumesc mult pentru urări! 😊😘🌞💕
#jasmine #flowers #birthday #september #gratitude #smile
  • 41 🌞
Cam așa 🌻☀️
#bdaygirl #happy #smile 😊
  • 16 years from our wedding day 🎉❤️😊
2020 - for 20 years together 🎉💕
#us #wedding #weddingday #alifetime #love #16years #20years #happiness💕 #wonderfuljourney
  • Toamnă🍁🌞🍂
#autumn #nature #silence #peace
  • #autumn #septembersky #septemberevening #blusky #sunset 🌞🍂
  • #autumn #sunset#nofilter 🌇🌄🌞🍂

Follow Me!