“Orice copil merită o mamă fericită!” Interviu cu Mirela Retegan

Mirela Retegan a pus la cale o nouă ediție a campaniei “Adoptă o mamă” prin care ne invită pe fiecare să dăruim un mic cadou unei mame pe care nu o cunoaștem. O eșarfă, un ruj, un produs cosmetic, o bluză nouă – orice cadou care și nouă ne-ar face plăcere să îl primim la început de primăvară. Campania se încheie pe 28 februarie și deja s-au strâns o mulțime de cadouri. Multe femei s-au alăturat ideii frumoase a Mirelei și au trimis pachete la sediul de campanie.

Despre scopul și impactul campaniei, “Adoptă o mamă” Mirela Retegan mi-a răspuns într-un scurt interviu:

Campania Adoptă o mamă este cel mai frumos gest dediat mamelor care au nevoie de ajutor. Mirela, la ce te-ai gândit când ai creat această campanie?

Mirela Retegan: La cât de ușor este pentru noi, majoritatea femeilor, să dăruim. Iar darul nostru material se traduce prin: îmi pasă, nu ești singură, te iubesc, meriți tot ce e mai bun, ai încredere! M-am gândit că noi, femeile, dăm viață. Și atunci sigur putem să naștem speranța acolo unde alții au închis-o, în spatele unor zăbrele care se numesc frici.

Ce impact a avut anul trecut această campanie în rândul mamelor care au primit colete?

Lacrimile din ochii mamelor spun tot. „E pentru mine, cineva s-a gândit la mine?” Cam astea sunt reacțiile lor și momentul acela în care iau în brațe pachetul, cu mâinile tremurând de emoție. E transferul de bucurie de la cea care l-a făcut spre cea care îl primește.

Anul acesta campania se bucură de susținere?

Suntem și mai mulți, și mai multe și atingem mii de inimi. Anul acesta, campania a devenit națională, mii de femei din toată România și din Moldova pregătesc daruri pentru alte femei și nu așteaptă nimic în schimb.

Ce mesaj dorești să le transmiți femeilor care dăruiesc un mic cadou altor femei în această campanie?

Sunt extrem de recunoscătoare fiecărei femei care s-a oprit o oră din viață pentru a desena un zâmbet pe chipul unei mame. Vă mulțumesc din toată inima. Eu chiar cred că bunătatea se învață de acasă, iar noi n-am făcut acum decât să le arătăm acestor oameni că lumea nu începe și nu se termină în “necazul” lor, că dincolo de probleme, soarele ajunge pe strada noastră. Le mulțumesc miilor de femei care au pregătit pachete și sunt mândră că suntem în aceeași echipă, a oamenilor care aleg să fie buni!

Un gând pentru toate mamele din lume la început de primăvară 🙂

Aveți grijă de voi ca să puteți avea grijă de puii voștri. Și, nu uitați, orice copil merită o mamă fericită! Să vă fie primăvara frumoasă și voi mai frumoase ca ea! 

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!