Ora de disciplină la Școala Părinților Responsabili

Cine nu își dorește un copil disciplinat? Un copil ordonat, care învață bine, un copil conștiincios, cuminte și cu mult simț al răspunderii? Orice părinte vrea asta și încearcă să îi insufle copilului de mic toate aceste trăsături de caracter. Dar cum îl putem ajuta pe cel mic să fie disciplinat, ordonat și conștiincios? Putem afla câteva răspunsuri și puncte de vedere din partea specialiștilor la Ora de disciplină din cadrul Școlii Părinților Responsabili de marți, 25 septembrie, ora 17:00, Teatrul Elisabeta. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac aici: https://www.qbebe.ro/scoalaparintilorresponsabili/oradedisciplina.php

Disciplina este podul dintre scopuri și realizări, pe care, noi, părinții, îl construim pentru propriul nostru copil. Ajutând copilul să se adapteze instituțiilor școlare, să înțeleagă rostul regulilor, să își modeleze propria organizare și disciplină interioară, îl vom ajuta să devină un adult de succes. Toți părinții sunt invitați să deprindă arta disciplinei, astfel încât să construiască un pod cât mai trainic pentru viitorul adult ce va deveni copilul nostru.

Lecția 1

Ghid pe vârste: regulile și rutinele care ajută în disciplinarea copilului – Antonia Noël, Specialist în Comunicare, consultant si formator în Comunicare Relationala, autor de carte pentru copii.

Lecția 2

Creșa, grădinița și școala: ghid de adaptare, acceptare și comunicare – Daniela Nicoleta Dumitrescu, Psiholog clinician, psihoterapeut CBT, practician Metoda ESPERE, blogger “Fericiți cei ce comunică”.

Lecția 3

Cum adaptezi disciplinarea copilului vârstei și personalității acestuia – Cristina Dimitrescu, Psiholog clinician și psihoterapeut, mentor coach și trainer.

Detalii despre toate seminariile Şcolii Părinţilor Responsabili puteţi afla aici: http://www.qbebe.ro/familia/scoala_parintilor_responsabili

https://www.facebook.com/scoalaparintilorresponsabili/

https://www.youtube.com/user/Qbebe1/playlists?sort=dd&shelf_id=2&view=50

Seminariile Școlii Părinților Responsabili sunt kid-friendly. Părinții care nu au posibilitatea de a lăsa copilașii în grija altcuiva, sunt invitați să vină alături de ei, deoarece va exista o Cameră de Joacă plină de distracție pentru cei mici.

Parteneri: Itsy Bitsy, Sebastian Purice, Ursulla, Politia Romana, IRDO, Bitdefender, Voios.ro, DivaHair, DivaHair Cosmetics, Dasha, Mamica Pediatru, Johannasburg, Mothers and the City, SuntPitic.ro, biancamorus.ro, celmaibuntata.ro, Idrilog, Diana Vijulie, super40.ro, WoWMoM, PositiveMother, www.educabil.ro, Music Together, DanaPredu.com, JuxiMagic.ro

Școala Părinților Responsabili este o campanie socială, descrisă de o serie de seminarii gratuite pentru părinţi care aduc la catedră cei mai bine pregătiţi specialişti pe teme specifice. Scopul campaniei este să ofere acces facil părinţilor către o trusă de informaţii complete şi corecte prin care să fie stimulați şi susținuți în a creşte copiii frumoşi şi sănătoşi. Campania a deschis porțile școlii în octombrie 2016, și de atunci a organizat 15 seminarii gratuite, care au adunat peste 2400 de părinți și viitori părinți și au adus la catedră peste 90 de specialiști bine pregătiți.

Foto cover: www.quickenloans.com

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!