Oamenii care mă inspiră. Mulțumesc!

Zi de zi mergem prin viață mai departe, unii cu capul sus, încrezători și optimiști, iar alții cu capul în jos, obosiți și sceptici, poate înșelați, poate speriați… Însă cu toții avem sau am avut la un moment dat în viață un model, pe cineva care ne inspiră și care ne dă energie, ne motivează și ne face să spunem: Așa aș vrea să fiu și eu! Uite ce lucruri minunate spune / face / gândește acest om! Am primit o provocare foarte faină de la NUK, care ne îndeamnă să ne gândim la o persoană care a adus cea mai mulă valoare vieții noastre. Prin campania Tag Someone Who Inspires You, NUK ne încurajează să trimitem un mesaj de mulțumire celui sau celei care ne inspiră.  Mi-e greu să aleg o persoană, căci sunt mulți oameni extraordinari în viața mea care m-au inspirat și continuă să mă inspire! De aceea am și făcut deschis acest blog, ca să pot să scriu despre oamenii minunați pe care îi cunosc, care mă inspiră nu numai pe mine, dar pe zeci și poate sute de alți oameni prin lucrurile fantastice pe care le fac, prin felul cum gândesc și prin felul cum schimbă lumea din jurul lor! Dacă ar fi totuși să mă opresc la câteva persoane – deși mi-e greu – aș alege o mână de oameni care mi-au îmbogățit și mi-au înfrumusețat viața și care, la un moment dat, au dat un alt curs și valoare existenței mele. 14463628_10210275688599451_955613029_nMama e prima pe listă, căci nu se poate altfel! Îți mulțumesc pentru tot sprijinul și pentru tot ce m-ai învățat! Apoi e beiețelul nostru de aproape 4 ani, Victor, de la care învăț zi de zi lecția bucuriei fără motiv și a binecuvântării de a trăi în prezent, pur  și simplu! De-a lungul timpului, în viața profesională am întâlnit și am avut privilegiul să lucrez cu câțiva oameni extraordinari, de la care am învâțat enorm și care mi-au călăuzit pașii în carieră. Oameni care m-au ajutat să descopăr atâtea lucruri minunate în profesia de jurnalism, în comunicare, în tainele meseriei de PR, în a găsi alți oameni minunați, care transformă lucrurile și a-i pune în valoare, a vorbi lumii despre ei. Nu spun aici decât câteva nume, dar ele sunt persoanele care m-au inspirat și continuă să mă inspire zi de zi: Vali Blănaru, Daniela Kammrath, Oana Drăgulinescu, Oana Stoianovici. Și mai sunt o mulțime de oameni extraordinari pe care îi cunosc de ceva vreme sau i-am întâlnit mai de curând, persoane minunate care dau viață zi de zi viselor lor cu forță, viziune, pasiune și multă dragoste. Despre câțiva dintre acești oameni minunați am scris aici, pe blog  – Marta Ușurelu, Daniela Palade Teodorescu, Simona Czudar, Monica Daniela Găitănaru, Caroline Gilby, Delia Robescu, Mirela Horumbă sau Ioan Dan Niculescu (care, din păcate, nu mai e acum cu noi) – și voi continua să scriu, abia aștept să vă împărtășesc ce oameni minunați am mai descoperit! Vă mulțumesc pentru cine sunteți, pentru ce îmi oferiți și pentru inspirație! 60-de-ani-nukDespre campania NUK – Tag Someone Who Inspires You

Pentru că, de-a lungul celor 60 de ani de existență, inspirația a fost sursa reusitei NUK, brandul își propune să amintească fiecăruia dintre noi de începuturi, de drumul pe care l-a parcurs până a ajuns să fie cine este astăzi și de persoana care i-a fost sursă de inspirație în toata această perioadă. 

„Este important să trecem prin viață cu ochii deschiși larg și să găsim inspirația de a alege soluțiile corecte pentru nevoile reale. Aceasta este promisiunea pe care NUK a onorat-o cu succes în cei 60 de ani de existență și motivul pentru care NUK a fost si va fi in continuare sursa de inspirație pentru milioane de părinți din toată lumea”, explică Raluca Hendoreanu, Brand Manager NUK.

Asa cum mamele au fost dintotdeauna o sursă de inspirație pentru scriitori, compozitori sau pictori, pentru NUK cei mici au constituit, de-a lungul timpului, inspirațiaî n jurul căreia s-au conturat 60 de ani de experiențe frumoase. Experiențe la care viața, natura, experții și părinții au contribuit în egală măsură.

Pe tine cine te inspiră?

Dacă te-ai gândit la cineva căruia îi ești recunoscător și vrei să îi mulțumești, postează mesajul pe Facebook. Sigur îi vei face o mare bucurie!

#seeyourselfandinspire #nuk60deani #tagsomeonewhoinspiresyou

17

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!