O zi de răsfăț la castingul pentru coperta Avantaje

beforeSâmbătă am avut parte de o zi de răsfăț cum nici nu mă așteptam! Am avut norocul și bucuria să fiu anunțată de echipa revistei Avantaje că sunt una dintre finalistele campaniei “Și tu poți fi pe copertă”, derulată în perioada 25 octombrie – 13 noiembrie și că sunt invitată la casting. Adică la o ședință de make-up profesionist, coafură de top, consiliere din partea stilistului Avantaje și, la final, ședință foto! Nici nu mă așteptam, a fost o surpriză foarte plăcută, cu atât mai mult cu cât sâmbătă plănuisem o zi de curățenie serioasă acasă, cu văruit și tot tacâmul! 🙂 A fost un cadou minunat și foarte plăcut, așa cum se întâmplă cu orice dar pe care ți-l dorești și vine dintr-o dată, pe neașteptate, când ai și uitat de el!purdea-iohanna

M-am înscris în campania revistei Avantaje – “Și tu poți fi pe copertă” – pentru că iubesc această revistă, o citesc de mulți ani și pentru că o admir foarte mult pe Daniela Palade Teodorescu și prețuiesc munca echipei și proiectele lor extraordinare. Avantaje este o revistă unică în România, căci face ceea ce nu fac alte reviste: promovează femei obișnuite cu povești neobișnuite, femei puternice, cu sufletul frumos, femei care schimbă viața semenilor lor, a comunităților în care trăiesc, fără să iasă prea mult în evidență și fără să ceară vreo răsplată, femei de valoare, oameni adevărați. Iubesc revista Avantaje pentru că mă aduce mai aproape de ceea ce prețuiesc și eu și mai ales de munca pe care am făcut-o timp de șase alături de Daniela Kammrath și 121.ro – Comunitatea femeilor senzaționale, unde am promovat o mulțime de astfel de femei extraordinare!

Așa că am primit cu mare bucurie și entuziasm invitația echipei Avantaje de a mă prezenta la castingul organizat la Plaza România! Ce femeie nu și-ar dori să fie aranjată, coafată, machiată, îmbrăcată frumos și apoi fotografiată, tratată ca o regină și, în final, admirată de toată lumea? Toate ne dorim asta, iar când ni se oferă această șansă, trebuie să ne bucurăm din plin!

make-upAșa am făcut și eu! Am ajuns la Plaza, unde am fost invitată să îmi servesc cafeaua în timp ce îmi așteptam rândul la machiaj. A urmat ședința de make-up profesionist, oferită de experții Top Line Romania. Aici am cunoscut-o pe Iulia Filip, care m-a machiat cu multă măiestrie și mi-a oferit o mulțime de sfaturi practice și, totodată, informații despre produsele folosite, Kryolan. Am aflat povestea acestora și le-am putut testa calitatea.

Povestea produselor Kryolan este inspirată de strălucirea și expresia artistică a Berlinului anilor ’20. Brandul a luat naștere din pasiunea pentru știință și teatru a lui Adam Langer, un strălucit student la chimie. Produsele Kryolan sunt create și dezvoltate în laboratoare de știință, în strânsă legătură cu cei mai buni cercetători, chimiști și doctori dermatologi. Fiecare produs este gândit și dezvoltat special pentru a avea cea mai bună compatibilitate cu pielea. Ingredientele folosite sunt naturale sau identic naturale, Kryolan fiind unul din puținele branduri care luptă împotriva folosirii subsțantelor chimice în industria cosmetică. Kryolan este cel mai mare producător de produse profesionale de machiaj din lume, având în portofoliu peste 16.000 de produse care acoperă toate nevoile industriei de teatru, film, fashion și beauty.

Pentru ședința mea de make-up, Iulia a folosit următoarele produsele Kryolan:
img_6727Lip Stain – produs inovator pentru machiajul buzelor. Un ruj lichid, mat, foarte rezistent, în culori vibrante puternice.
Lip N’Cheek – produs 2 în 1 pentru fardarea obrajilor și a buzelor. Fard cremă în culori vibrante, water-resistant, ce oferă un look natural.img_6728
Ultra Foundation – fond de ten cremă cu putere mare de acoperire, delicat cu pielea, antialergic, potrivit pentru toate tipurile de ten. Nu conține uleiuri minerale, făcând posibilă o absorbție optimă la nivelul pielii.
Translucent Powder – pudră pulbere translucentă, fină, cu grad mare de neutralitate a culorii. Conține amidon de orez, ceea ce îi dă pudrei o mare putere de absorbție și îmbunătățește durabilitatea machiajului.
Eyebrow powder – fard compact pentru conturarea sprâncenelor. Textură fină, catifelată, în culori foarte apropiate de pigmentul natural al firelor de păr.

Produsele Kryolan sunt, într-adevăr, foarte bune, le-am testat, machiajul a rezistat mult timp după aceea!

gabriela-si-iohannaI-am mulțumit Iuliei și m-am mutat la hair stylist: Gabriela Dima, tot din echipa Top Line Romania. Și aici am fos răsfățată și am aflat despre minunatele produse de păr Moroccanoil, cu ulei de argan, care mi-au stârnit interesul și despre care o să îi scriu câteva rânduri lui Moș Crăciun! 🙂

Aranjată, cu un nou look, mai-mai să nu mă recunosc, m-am îndreptat către stilistul Avantaje, care mi-a ales o rochie vișinie și accesoriile potrivite. A urmat ședința foto, scurtă, dar eficientă, căci eu am zâmbit larg cu gura până la urechi, așa cum fac de obicei 🙂 Căci, până la urmă, se spune că zâmbetul e cel mai frumos accesoriu pe care îl poate purta o femeie!

A fost minunat la casting, m-am simțit o prințesă pentru câteva ore și a fost tare bine! Mulțumesc echipei Avantaje și Danielei Palade Teodorescu, mulțumesc specialistelor de la Top Line Romania, fotografilor Dan Borzan și Mircea Vintilă și stilistului Avantaje, Simona Floroaia. Le doresc succes tuturor participantelor la casting! Am fost 41 de doamne și domnișoare, iar dintre acestea 10 vor apărea în revistă și una, cea mai cea, pe coperta revistei Avantaje din februarie 2017! Succes tuturor!

daniela-si-iohanna

Cu Daniela Palade Teodorescu, redactor șef al revistei Avantaje

Fotografiile tuturor participantelor la castingul de sâmbătă sunt disponibile aici: http://www.avantaje.ro/articol/finalistele-campaniei-si-tu-poti-fi-pe-coperta

Sponsori și parteneri eveniment: Plaza Romania, Starbucks, Top Line Romania

Mulțumesc și felicitări echipei Top Line Romania!

echipa-top-line

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!