My Revvolution goes on!

euSunt de trei săptămâni și un pic “revvoluționară”, adică membru în comunitatea Revvolution și mă bucur de antrenamentele și beneficiile programului. Merg de două ori pe săptămână la antrenamente și urmez planul alimentar stabilit de Valentin Vasile și nutriționistul programului, Tania Fântână. Și am și rezultate: mai bine de 3 kilograme care s-au topit (ah, sper să nu mai revină!), energie și vitalitate, o rezistență mai bună la antrenamente și o stare generală îmbunătățită! A, da: și durerile de cap și de spate au dispărut! Și, în plus, am primit și compliemente pentru noua mea siluetă! 

Da, “revvoluția” mea personală continuă. Peste câteva zile voi merge la evaluarea de o lună și sunt tare curioasă să aflu rezultatele oficiale, ce va spune Tanita, cântarul profesionist cu care ne evaluează Valentin. Despre cum am început am povestit aici, despre ce am făcut în aceste trei săptămâni voi povesti în continuare.

Planul alimentar. Îmi place că e personalizat și că specialistul în nutriție ține cont de preferințele tale. La început ești întrebat de alergii, dacă ai intoleranță la anumite alimente, dacă sunt lucruri care nu îți plac etc. Apoi primești planul alimentar, care e variat, bogat și versatil – îți lipsește ceva, ai o listă generoasă de înlocuitori, așa că nu ai motive să te abați. Salate, legume, carne, lactate, nuci și semințe – meniul e bogat, iar faptul că regula e de trei mese principale și două gustări face ca foamea să nu îți dea prea dea târcoale.

Antrenamentele. Încă sunt la modulul GROW!, recunosc. Adică la începători. Am preferat nivelul aceasta pentru că, deși mi-am crescut semnificativ rezistența față de primele ore, încă obosesc și cred că mai am un pic de lucru la partea de cardio. Dar antrenamentele îmi plac foarte mult pentru că sunt variate, exercițiile sunt mereu diferite, nu am cum să mă plictisesc, nici eu, nici colegii meu de grupă! Iar instructorii – Gabriel Obîrșan și Valentin Lemnaru – sunt haioși, mereu în formă, atenți la ce face fiecare dintre noi, gata să te sprijine ca să faci corect exercițiile și foarte amuzanți, energici și veseli!

eu RevvolutionClasa mea preferată rămâne cea de Pilates cu Ilinca Vasile. Recunosc, nu sunt adepta antrenamentului cardio, îmi place să fac mișcare și să îmi lucrez mușchii folosind greutatea corpului. Pilates e antrenamentul care mi se potrivește cel mai bine și unde mă simt în formă. Da, sunt multe exerciții și poziții la care nu am flexibilitate și la care mai am mult de lucru, dar cred că exercițiul constant contează, așa că sunt optimistă 🙂

Comunitatea. A fi “revvoluționar” înseamnă să faci parte dintr-o comunitate foarte faină, cu oameni unul și unul, care iubesc mișcarea și sunt conștienți pentru ce vin la sală. Aici nu ne uităm la performanțele celuilalt, nu ne măsurăm puterile și nimănui nu îi pasă de greutatea sau aspectul fizic al celuilalt. Suntem egali și, practic, fiecare muncește pentru scopul său, care, de fapt, în general, este unul comun: un stil de viață sănătos. În plus, ca membru al comunității online, am acces la fel de fel de sfaturi, lecții și exerciții filmate prezentate de Valentin și echipa sa, cum ar fi lecțiile de biomecanica mișcării, explicații despre cum să respirăm corect în timpul antrenamentelor sau despre poziția corectă în timpul diferitelor exerciții și multe altele.

Seminariile. În fiecare lună, la Revvolution se organizează seminarii tematice de nutriţie inteligentă și biomecanica mișcării. Nu am ajuns încă la aceste seminarii, dar am auzit că sunt foarte interesante și utile! Abia aștept să merg și eu!

Noutățile și promoțiile. Din acest punct de vedere, Revvolution e un program foarte dinamic, mereu în mișcare, care își surprinde mereu plăcut clienții. Nu trece luna fără o promoție sau ceva nou pentru membrii “revvoluționari”! De exemplu, acum, în februarie, cuplurile pot cumpăra 4 abonamente pentru ediția curentă și Revvolution oferă încă 4 antrenamente gratuite pe lună.
Cel mai interesant mi se pare proaspătul program Revvolution online, cu pachete de antrenamente speciale pentru cei care vor să urmeze un stil de viață sănătos și să facă mișcare acasă.

Deocamdată eu aleg să merg la sală și să experimentez live programul Revvolution 🙂 În aceste trei săptămâni am văzut că Revvolution e un program complex, care îmbină perfect alimentația sănătoasă cu mișcarea, astfel încât, dacă ești un elev silitor, nu poți să ieși decât transformat, cu obiectivele atinse, satisfăcut de munca ta!
0

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!