My Revvolution goes on (II)

eu revvA trecut o lună și jumătate de când sunt în programul Revvolution – powered by Valentin Vasile. Și schimbarea se vede, iar rezultatele vorbesc de la sine 🙂 Am fost la evaluare acum două săptămâni și cântarul performant Tanita (da, acela care îți spune vârsta metabolică și procentul de grăsime din organism) mi-a confirmat ceea ce observasem și eu: am pierdut 4 kilograme! Dar victoria nu se rezumă la atât: mi-am îmbunătățit gradul de hidratare al organismului, am pus ceva masă musculară, grăsimea de pe organe s-a redus și am întinerit! Da, chiar așa! Dacă la începutul programului vârsta mea era metabolică era de 32 de ani, după o lună de antrenament am ajuns la 22 de ani!

Revvolution mi-a schimbat stilul de viață și mai ales de alimentație. Dacă înainte de a începe programul mâncam multe lactate și făinoase, acum m-am obișnuit să beau cafeaua fără lapte și zahăr (și să îi descopăr astfel aroma), să mânanc mai multe fructe, legume și salate (ah, abia aștept să vină primăvara cu adevărat și să explodeze piețele de spanac, ridichi, salată verde, grâușor și roșii cu gust românesc, adevărat), semințe, pește, iaurt și câte și mai câte!

Dincolo de alimentație, sportul și antrenamentele din prima lună m-au ajutat mult și mi-am îmbunătățit rezistența și tonusul general. Iată câteva dintre lucrurile pe care le-am câștigat în acest răstimp de când sunt în programul Revvolution:

  • dorm mai bine, ma simt mai odihnită
  • rezistență mai mare, tonus mai bun
  • au dispărut durerile de cap și stările de amețeală
  • mănânc sănătos, ușor și gustos
  • am descoperit alimente și combinații noi
  • m-am obișnuit să beau mai multă apă, mi-am crescut gradul de hidratare al organismului
  • am slăbit, am întinerit, mă simt mai ușoară și mai plină de energie 🙂

Citește și articolele Let the Revvolution begin și My Revvolution goes on.

În plus, am învățat niște reguli de alimentație care mă ajută și pe care le voi putea folosi mereu. Cele 3 mese principale și două gustări zilnice nu îmi lipsesc și asta mă ajută să nu îmi fie foame și să nu fiu tentată să mănânc orice îmi pică la îndemână. Îmi pregătesc mâncarea pentru întreaga zi (prânzul, gustările) și pot evita tentațiile, am mereu ceva gata făcut când mi se face foame și, în plus, fac și economie 🙂 Poate pare o glumă, dar e o metodă bună de a reduce cheltuielile zilnice pentru masa de prânz și gustări, care se pot ridica la câteva zeci de lei pe săptămână.

Din păcate, rezultatele unor analize medicale recente, care nu sunt prea bune, m-au împiedicat să mai fac efort în ultimele două săptămâni. Așa că am rămas clientă fidelă orelor de pilates cu Ilinca Vasile, unde fac exercițiile cu plăcere, iar la final mă simt foarte bine, revigorată, energizată și cu un tonus bun.

IMG_0600

Credit foto: Mihnea Ciulei

Săptămâna trecută am luat parte cu mare bucurie la lansarea cărții lui Valentin Vasile, Confesiunea unui nutriționist. Mecanismele interioare ale slăbitului, despre care voi reveni cu detalii într-un articol mai amplu, în curând, pe blog. Până atunci, vă las aici o fotografie de la lansare și coperta cărții, cu recomandarea să o cumpărați și că o citiți, căci merită! E o carte motivațională, emoțională și emoționantă în același timp, căci e sinceră și este despre noi, oamenii, așa cum suntem, este despre slăbiciunile noastre, dar și despre puterea noastră pe care nu știm întotdeauna că o avem. Felicitări, Valentin Vasile! Iar vouă vă doresc lectură plăcută!

[Battle of the Books] 27.05

2

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!