Mulțumesc, Moș Crăciun! Bucurie fără margini la spectacolul Zurli

Sâmbătă, eu și Victor și alți 5.000 de copii, tătici, mămici și bunici am avut bucuria să îl întâlnim pe Moș Crăciun în persoană, la spectacolul organizat de Gașca Zurli, Mulțumesc, Moș Crăciun!. Circul Globus din București a fost neîncăpător pentru miile de suflete care l-au așteptat cu nerăbdare pe Moșul și au cântat, au dansat și s-au bucurat peste măsură împreună cu personajele mult îndrăgite din Gașca Zurli. Nu știu cine a fost copilul dintre noi doi, eu sau Victor? Eu știu sigur că am cântat, am aplaudat, am râs și am dansat cot la cot cu el, poate chiar mai entuziasmată și mai bucuroasă decât cei mici 🙂 Gașca Zurli ne-a făcut cadou tuturor un spectacol magic de sărbători, cu binecunoscutele cântece de Crăciun și cu un personaj nou-nouț, pe care cu toții l-am îndrăgit din prima clipă: Mulțumesc!

Citește și „ASTĂZI este pentru mine cel mai frumos vis la care ajung în fiecare dimineață”. Interviu cu Mirela Retegan

Citește și 10 ani de Zurli! Interviu cu Fetița Zurli

Cadouri pentru copiii nevoiași

Mulți dintre cei care au venit la cele 3 reprezentații ale spectacolului “Mulțumesc, Moș Crăciun!” au adus cadouri pentru copiii fără posibilități, la îndemnul Mirelei Retegan și a celor din Gașca Zurli. Spiridușii au preluat pachetele noastre și cei care au făcut daruri au primit în schimb câte un CD cu cântelece îndrăgitei trupe. Am adus și noi un pachețel în care am pus încălțăminte, niște cărticele și dulciuri pentru un băiețel. Am vrut să îi arăt lui Victor ce înseamnă generozitatea și că trebuie mereu să ne gândim și la cei mai puțin norocoși. A fost deschis să dăruiască, chiar el a vrut să ducă pachetul și să îl înmâneze spiridușilor. Eu mă bucur mult de astfel de ocazii și îl încurajez mereu să dea și altora.

Clipe magice și multă bucurie la spectacolul “Mulțumesc, Moș Crăciun!”

Cum a fost la spectacol? Magic! Nu am mai intrat în Circul Globus de peste zece an și acum am fost peste măsură de încântată să descopăr o sală nouă, renovată, frumoasă, cu scaune moi și confortabile, cu covoare, căldură și lumini peste tot. Felicitări pentru asta celor care au redat Circului strălucirea binemeritată!

Am rămas profund impresionată de cântecul interpretat de Maya, fiica Mirelei Retegan, Spune, Moș Crăciun!. Multă inocență și dragoste concentrate în 3 minute! 🙂 Nu îmi pot imagina bucurie și mândrie mai mare ca cea din sufletul Mirelei când și-a văzut fiica pe scenă, în fața a mii de oameni, cântând atât e frumos! Felicitări, Maya și Mirela! Sunteți minunate!

“Mulțumesc, Moș Crăciun!” a fost cel mai frumos spectacol marca Gașca Zurli de până acum! Cald, vesel, cu multă bucurie și dragoste. S-a simțit dincolo de scenă, bucuria și iubirea au plutit în sală și i-au învăluit pe zecile de copii și părinți prezenți. Mulțumim, Mirela Retegan și Gașca Zurli, pentru acest minunat cadou!

Eu am spus povestea mea, mai jos e și povestea spectacolului de sâmbătă spusă de Zurli. Mulțumim!

Mulțumesc, Moș Crăciun! – au strigat sâmbătă peste 5.000 de oameni

Mulțumesc, Moș Crăciun!, au rostit, sâmbătă, peste 5.000 de oameni, la cele 3 reprezentații jucate de Gașca Zurli, la Circul Globus. În premieră, Maya, fiica Mirelei Retegan, a cântat pe scenă împreună cu Gașca Zurli cel mai emoționant cântec de sărbători – Spune, Moș Crăciun!. A fost, de departe, momentul din spectacol cu cea mai mare încărcătură emoțională. De la cei mai mici spectatori și până la vedete precum Cosmin Seleși, Cornel Ilie, Pavel Bartoș, Giulia Anghelescu, Chef Florin Dumitrescu, Oana Roman, Andreea Paul, Alice Dumitrescu Brenciu, Anca Serea, Analia Selis, bloggeri și jurnaliști, au râs, au aplaudat și au cântat împreună cu Gașca Zurli.

Interpretarea Mayei a adus lacrimi în ochii tuturor părinților aflați în sală. Vizibil emoționată, Mirela Retegan, fondatorul Zurli, nu și-a putut reține lacrimile. Magia a fost la ea acasa, fulgi de nea plutind în aer, apariția de basm a Zânei Bune și a lui Moș Crăciun, au creat o atmosfera de poveste, într-un cadru spectaculos. Circul Globus, recent renovat, s-a transformat pentru o zi în cel mai frumos loc de pe pământ, un loc al tuturor celor cu suflet de copil. Un maraton emoțional fără grad de comparație pentru toți cei prezenți în sală.

5.000 de copii și părinți au aflat povestea lui Mulțumesc, cel pe care Tura Vura l-a închis într-o cușcă, pentru ca mai apoi să fure cadourile de Crăciun. Însă prietenii din Gașca Zurli, cu ajutorul copiilor și părinților din sală l-au salvat pe Mulțumesc.

“Mulțumesc, Moș Crăciun!” este producția cu care cea mai iubită trupă de spectacole pentru copii, din România, încheie un an 2017 fantastic, în care a reușit să doboare record peste record. Este povestea a trei spectacole, jucate în aceeași zi, pe 9 decembrie, la Circul Globus din București. Trei spectacole sold out în timp record, în numai 2 ore de la anunțarea fiecărei reprezentații.

 “Mulțumesc, Moş Crăciun!” este un spectacol despre magia sărbătorilor de iarnă, ce poartă semnătura Mirelei Retegan, fondatorul trupei fenomen Gașca Zurli și a celei mai mari companii de spectacole pentru copii, din România, Zurli.

Din distribuția spectacolului au făcut parte actorii Vero Căliman, Mirela Retegan, Andrea Bartha, Andreea Ghiță, Alex Stama, Răzvan Marina, Eduard Zănoagă, Paul Chichirău, Ionuț Varodi, Silviu Vlăduț Tabără, Cornel Mihalache şi Bogdan Olaru. Scenariul spectacolului a purtat semnătura Mirelei Retegan, creatoarea fenomenului Zurli. Scenografia a fost semnată de Anca Cernea, muzica de Cornel Sorian, avându-l coordonator muzical pe Marius Aştilean. Grafica este lucrată cu măiestrie de Smaranda Milu Némethi. Regia spectacolului – Eduard Zănoagă şi Mirela Retegan.

Alături de Gașca Zurli, au spus “Mulțumesc, Moş Crăciun!” și prietenii de la Caroli FoodsBCR și Aqua Carpatica – sponsorii oficiali ai evenimentului, cărora le mulțumim pentru modul în care s-au implicat în acest proiect. Mulțumim, Caroli, pentru cel mai simpatic atelier de desen și, bineînțeles, lui Șervețel. Mulțumim, Aqua Carpatica! Pozele facute la photobooth de cei mici vor rămâne mărturie peste ani și ani! Mulțumim, BCR! O mulțime de copii s-au bucurat de activitățile de la cortul vostru. Mulțumim, Sempre Sano, pentru cele mai sănătoase și pline de dragoste steluțe de turtă dulce! Mulțumim, Europa FM, ne-ai ajutat să ducem vestea mai departe. Mulțumim tuturor bloggerilor și jurnaliștilor care ne-au susținut, voi sunteți parte din povestea noastră.

“Mulțumesc, Moş Crăciun!” este un spectacol produs după o idee originală aparținând Mirelei Retegan.

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Photo credit Ovidiu Craiciu & Dragoș Constantin

Mulțumim, Gașca Zurli! <3

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!