Micul dejun, zâmbete și joacă (P)

Am primit o provocare de la Bonne Maman, o idee tocmai bună de încercat. De fapt două 🙂

– să mâncăm micul dejun și să ne distrăm

– să îl implic și pe Victor în prepararea micului dejun  – sau, de ce nu, a oricări alte mese.

Prin campania „Bonne Maman: Mâncăm micul dejun și ne distrăm”, Bonne Maman ne îndeamnă pe noi, mămicile, să îi implicăm și pe copii în prepararea micului dejun, iar această activitate să se transforme într-o joacă plină de idei creative.

Nu avem probleme cu mâncatul nu am avut niciodată și sunt recunoscătoare pentru asta. Victor aapricot-3045320001532 mâncat mereu bine, nu a trebuit să alerg cu mâncarea după el prin casă, nu a trebuit să spun povești despre prințesa care se luptă cu balaurul prin farfurie și vine prințul-de-broccolli și o salvează, nu a trebuit să fac avioane sau tot felul de parașute, trenuri ori alte minunății cu mâncarea ca să îl conving pe al meu copil să mănânce. Totul a venit firesc, dar să nu vă imaginați că asta a însemnat că suntem și serioși! Ne-am jucat la masă din plaăcere și bucurie, nu ca să bifăm încă o porție terminată sau ca să ne asigurăm că Victor a mâncat suficient. Am făcut fețe zâmbitoare din ardei și roșii, sandvișuri cu ochi ori bucățele buclucașe păzite de însuși Paznicul Deget, care, culmea, dispăreau când el nu era atent! Și ce distracție! Și ce mai bucurie! Și cum mai dispărea mâncarea în burtica flămândă, în timp ce ochii râdeau veseli!

Așadar, ce puteam să vrem noi mai mult de la o masă? Da, niște idei în plus, care sunt binevenite oricând pentru părinți, mai ales când te trezești că repeți zilnic același meniu și te învârți într-un cerc foarte familiar: ou, cașcaval, fulgi cu lapte ori pâine cu unt și miere.

borcane-floriIată că am primit niște idei noi de la Bonne Maman, împreună cu niște borcănele foarte apetisante de dulceață, dar și foarte frumoase! Vasăzică dimineața ne mai putem bucura de: gogoși cu dulceață precum cele ale bunicii, croissant sau gofre cu dulceață, clătite cu dulceață, orez cu lapte și dulceață, iaurt cu musli și dulceață sau melcișori cu dulceață. O nebunie! Dar pentru toate acestea trebuie și un pic de timp, așa că o mare parte dintre aceste rețete delicioase pot fi încercate în weekend. Pentru început, am încercat clasica felie de pâine cu unt și dulceață, alături de o cană cu lapte. Bun!

Ce mi-a plăcut îsă și mai mult la borcănelele Bonne Maman este că, după ce se golesc de dulceață, pot fi folosite în cele mai năstrușnice feluri: ca și vază de flori, ca și suport pentru pensule ori creioane sau ca o mini trusă de cusut!

bmVictor a testat deja și dulceața, dar și borcănelul și toată trusa pentru pictură primită în dar de la Bonne Maman! Cu plăcere și încântare 🙂

Mulțumim!

Despre Bonne Maman

Brandul Bonne Maman a fost lansat în anul 1971, în Franța, de către Andros, o companie de familie. Astăzi, Bonne Maman a devenit lider de necontestat în Franta și în multe țări numărul 1 între brandurile importate.

Cu conținut ridicat de fruct, minimum 50%, fără coloranți și arome artificiale, dulcețurile Bonne Maman sunt produse doar din cele mai bune fructe. Pentru că Bonne Maman selectează pentru produsele sale doar fructe intens aromate, care sunt fierte încet pentru a nu distruge bucățile de fruct.

Bonne Maman folosește zahăr brun, din trestie de zahar și zahăr alb din sfeclă, care înlocuiesc siropul de glucoză sau fructoză. Dulceața Bonne Maman are în compoziție îndulcitori naturali, cum ar fi grape-ul, care nu influențează gustul final al produsului.

Dulceața Bonne Maman se găsește în magazinele Auchan, Kaufland, Cora și Carrefour la prețul recomandat de 13-14 lei.

trusa-cusut

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!