Lumea lui Mulțumesc – un nou turneu al Găștii Zurli

Gașca Zurli și Mirela Retegan pun mereu ceva la cale 🙂 Nu stau o clipă, le pregătesc tot timpul copiilor și părinților câte o surpriză – un spectacol nou, o emisiune nouă, un cântecel, un personaj nou-nouț, gata să îi bucure pe cei mici și să îi mai învețe lucruri bune. De data aceasta Gașca Zurli pleacă din nou în turneu prin toată țara, cu un spectacol abia scos din cutie: „Lumea lui Mulțumesc”. Este cea mai nouă producție marca Zurli, prin cea mai iubită trupă pentru copii, din România își propune să- învețe pe copii valorile prieteniei. 

Citește și: „ASTĂZI este pentru mine cel mai frumos vis la care ajung în fiecare dimineață”. Interviu cu Mirela Retegan

10 ani de Zurli! Interviu cu Fetița Zurli

Toată țara spune „Mulțumesc!”

Unde și când ne întâlnim cu „Lumea lui Mulțumesc”? Între 11 martie și 11 aprilie, sute de copii și părinți din 12 orașe vor păși în minunata lume a lui MULȚUMESC! Super Eroul MULȚUMESC, și toată Gașca Zurli vor ajunge în Galați, Cluj Napoca, Timișoara, Arad, Sibiu, Brașov, Buzău, Bacău, Piatra Neamț, Botoșani, Craiova și București. Biletele s-au pus în vânzare și sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Cine este MULȚUMESC?

Spectacolul spune povestea celui mai nou personaj intrat în Gașcă, Super Eroul MULȚUMESC. El este personajul central, în jurul căruia se construiește, cu grijă, una dintre cele mai frumoase povești despre prietenie. Copiii din toată lumea vor face cunoștință cu povestea lui plină de tâlc și de învățăminte, iar o parte dintre cei mici vor putea să-l vadă de-adevăratelea pe MULȚUMESC, în turneul din martie.

Prietenia, una dintre cele mai importante valori din viața unui om, se învață în copilărie

  • Ce înseamnă prietenia?
  • Care este cercul de prieteni?
  • Care sunt regulile într-o relație de prietenie?
  • Cum poate cineva să strice o relație de prieteni și cum poți să-ți regăsești prietenii?

Sunt doar câteva dintre întrebările care, uneori, ne dau bătăi de cap, dar la care încercăm să găsim un răspuns.

MULȚUMESC este Super Eroul în jurul căruia oamenii înțeleg mai bine sensul prieteniei

Copiii învață să fie generoși cu ceilalți, atenți la nevoile lor și la ce își doresc prietenii, ascultători la cerințele celor din jur. Dar, mai ales, cei mici învață cum să-și păstreze prietenii și să-și definească cercul de prieteni.

Desigur, din poveste nu lipsește caraghioasa de Tura Vura. Ea o să facă tot ce îi stă în puteri să strice prietenia construită în ani, cu multă grijă, în Gașca ZurliMULȚUMESC este cel care îi va dejuca planurile.

Și de această dată, Gașca Zurli reușește să surprindă publicul cu o idee nouă, absolut originală, o poveste autentică, presărată cu cântece noi și versuri pe gustul celor mici și celor mari.

Un carusel în care își fac loc bucuria, veselia, emoția, învățămintele, prietenia, atenția, generozitatea și, peste toate, multă iubire. Asta vă așteaptă în cea mai nouă producție marca ZurliLUMEA LUI MULȚUMESC!

Bilete. Programul spectacolelor

Noi vom fi cu siguranță la spectacolul de la București. Vă așteptăm și pe voi 🙂

Foto: Gașca Zurli

2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!