Lasă ușile deschise în urma ta

Lasă ușile deschise când pleci dintr-un loc. Lasă loc de o vorbă în urmă, de un “Bună ziua”, de un “Salut”, de un zâmbet. Chiar dacă pleci dezamăgit, trist sau nemulțumit, supărarea va trece, dar oamenii vor rămâne. E o lecție pe care am învățat-o demult și am aplicat-o peste tot în viața mea. De unde am plecat, am încercat să las mereu o impresie bună în urma mea și loc de bună ziua. La job-urile pe care le-am avut, în relațiile cu oamenii, cu foștii colegi sau chiar cu prieteni care, într-un fel sau altul, au dispărut din viața mea căci, probabil, fiecare am învățat unul de la altul ce era de învățat. Chiar dacă nu am plecat cu inima deschisă și cu plăcere din acel loc sau de lângă acel om sau am simțit un gol când celălalt a plecat, eu m-am asigurat că din partea mea lucrurile au fost clare. Că am lăsat lumină în urmă și ușa deschisă. O ușă pe care mă pot întoarce sau pe care celălalt poate intra, un culoar unde ne putem întâlni la mijloc, unde ne putem saluta și putem zâmbi. Și, cine știe ce lucruri noi, frumoase și interesante se pot naște din acest loc? Lucruri pentru care poate atunci eu nu eram pregătită sau poate că nu era momentul pentru ele…

Închizând uși, pierdem șanse. Pierdem legăturile cu oamenii. Iar oamenii sunt cei mai de preț, căci prin oameni creștem, cu oamenii trăim, cu ajutorul relațiilor devenim cine ne este menit să fim. Ușile deschise sunt DA-uri spuse către Univers și felul nostru de a declara că suntem deschiși spre noi experiențe, spre alte oportunități, spre relații și întâmplări la un nou nivel.

Lăsați ușile deschise în urma voastră! Lăsați porțile inimilor date de perete, să intre lumina, oamenii frumoși și șansele vieții!

Dacă vă plac articolele mele, vă invit să reveniți și dați Like paginii de Facebook, Johannasburg.ro, unde puteți fi la curent cu tot ce scriu.

6

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!