La mulți ani, copilărie!

De când eram mică știam că de 1 iunie voi primi daruri și dulciuri și că e o zi specială. Când mergeam la școală, de 1 iunie făceam desene cu creta pe aleile din curtea școlii și ne distram împreună, râdeam și ne bucuram de Ziua Copilului. Era zi scurtă din câte îmi amintesc, făceam alte activități, nu ore și lecții. Sărbătoream copilăria și ne veseleam cu alți copii de seama noastră, cu prietenii și colegii de clasă.

Azi sunt om mare și tot mă bucur de 1 iunie. Mă bucur când văd zâmbetul și bucuria copilului meu, care știe că astăzi e ziua celor mici. De dimineață mi-a spus că azi e zi de distracție! Da, este! O zi specială în care copiii sunt pe primul plan, o zi care este despre ei, în care trebuie cu toții să simtă că e sărbătoare, că sunt iubiți și că lumea e la picioarele lor 🙂 O zi de bucurie și veselie!

Așadar, astăzi e despre copii și copilărie, despre cei mici, dar și despre noi, cei mari, despre copilul din noi! Hai să avem grijă și de noi, să ne bucurăm, să ne dăm în leagăn, să ne luăm o înghețată, să vedem un film, să mergem cu vaporașul, să mâncăm vată pe băț și să ne dăm în carusel! Iar dacă aveți copii, distracția e asigurată alături de ei!

La mulți ani, copii! La mulți ani, copilărie!

 

Foto cover: Stutterstock

11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!