J.O.C. – donează o jucărie și oferă un zâmbet

urna jucariiOricât de selectivi am vrea să fim, ca părinți, cu jucăriile celui mic și oricât am încerca să nu copleșim copilul cu daruri, acestea tot se vor strânge și vom sfârși să avem în casă grămezi de jocuri, cuburi, mașinuțe sau păpuși care nu mai prezintă interes. E bine ca din când în când să facem ordine prin ele și să oferim și altor copii mai nevoiași ocazia să se bucure de acestea. În pragul sărbătorii pascale, Opera Comică pentru Copii ne invită din nou să fim generoși și să donăm jucării copiilor mai puțin norocoși.

Până pe 12 aprilie se desfășoară la OCC a patra ediție a campaniei J.O.C. (Jucăriile Operei Comice). Echipa OCC a instalat pe treptele instituției o urnă-cadou uriașă în care bucureștenii pot aduce jucării în stare funcțională. Acestea vor fi donate copiilor defavorizați de la mai multe școli speciale, centre de plasament și orfelinate. Până acum, în celelalte ediții ale campaniei J.O.C., mii de jucării au ajuns la copii nevoiași din București și din țară, aducându-le bucurie și zâmbete.

Păpuși, ursuleți, căluți, mașinuțe, jocuri, cuburi, cărți, animăluțe de pluș, orice jucărie vă prisosește și este în stare bună, o puteți dona pentru a face un copil fericit. Puteți aduce jucăriile la Opera Comică pentru Copii – Calea Giulești 16, lângă Podul Grant – zilnic, între orele 8:00 și 22:00, de pe 1 până pe 12 aprilie.

Hai să facem o bucurie de Paște copiilor fără posibilități!

 

2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!