Hai la masă, hai la Zurli! Concurs – 4 locuri la spectacolul din București

Cum vă spuneam și acum ceva vreme, în acest articol, Gașca Zurli pregătește un mega-turneu prin țară cu cel mai nou spectacol al lor: Hai la masă! Este o producție nouă și o invitație pentru toți părinții și copiii care iubesc muzica și cântecele Găștii, dar nu numai pentru ei! Este o invitație pentru toate familiile să îl cunoască pe noul personaj, Bucătărașul Zurli, iar pentru copii este o ocazie să se împrietenească cu Pofta de Mâncare, cu mesele sănătoase și cu servitul mesei în tihnă, în familie. E o ocazie pentru toată lumea să se distreze și să învețe lucruri noi! Turneul Zurli începe pe 3 octombrie, ajunge în 13 orașe, iar în București ne vedem cu Gașca pe 25 octombrie! Eu am pregătit un concurs și vă ofer o invitație de 4 locuri la spectacolul Zurli – Hai la masă! de la București – Sala Polivalentă, ora 19:00! Tot ce trebuie să faci este să lași aici un comentariu în care să spui de ce vrei să vezi spectacolul Hai la masă împreună cu familia ta!

Citiți și: 10 ani de Zurli! Interviu cu Fetița Zurli

Joaca – cel mai simplu mod de a le oferi copiilor atenție și iubire! Ce am învățat de la Mirela Retegan

Turneul Gașca Zurli – Hai la masă! se mărește cu încă 3 orașe

La cererea prietenilor din țară, Gașca Zurli a mai adăugat încă 3 orașe în turneul național Gașca Zurli – “Hai la masă!”. Este vorba despre orașele Ploiești, Rm.Vâlcea și Buzău. Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul Eventim și în magazinele partenere Eventim din țară.

Tot azi s-au pus în vânzare și biletele pentru spectacolul din Sibiu, din 30 octombrie, de la Sala Sporturilor Transilvania. Astfel,  turneul Gașca Zurli – “Hai la masă!” adună 13 orașe! Iată -le  o scurtă recapitulare a acestora:

Spectacolul aduce în lumina reflectoarelor cântece noi, dar și un personaj nou – Bucătărașul Zurli“Hai la masă!”, este o producție unică. savuroasă, pe placul celor mici și al celor mari, prin care aceasta își propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea sănătoasă, cu legumele și, mai ales, cu statul la masă.

13 orașe, mii de kilometri, scene imense și jocuri de lumini, cântece noi, un personaj nou – Bucătărașul Zurli, o super desfășurare de forțe pentru un super spectacol – “Hai la masă!”.

Gașca Zurli aduce pofta de mâncare în toată țara și, odată cu ea, magia meselor în familie. Biletele se pot cumpăra online de pe www.eventim.ro și de la magazinele partenere Eventim.ro din țară.

CONCURS – o invitație de 4 locuri la spectacolul din București

Cum spuneam, Gașca Zurli mi-a dat ocazia să ofer o invitație de 4 locuri unuia dintre cititorii mei la spectacolul lor București – Sala Polivalentă, ora 19:00! Spune, te rog, într-un comentariu, de ce vrei să mergi la spectacol împreună cu familia ta. Concursul durează până pe 4 octombrie, ora 23:59. Pe 5 octombrie voi anunța câștigătorii, prin tragere la sorți. Vă aștept cu drag și sper să ne vedem la spectacolul Zurli!

Later edit: extragerea câștigătorului

Astăzi am extras câștigătorul concursului. Am făcut lista cu numele voastre în ordinea primirii comentariilor. Pun print screen-urile mai jos. Prin Random.org, câștigătoarea este Raluca Lupulescu Soare! Felicitări, Raluca, ne vedem la spectacol! Mulțumesc tuturor pentru comentarii, pentru că mă citiți și intrați pe Johannasburg. Stați pe aproape, mai pregătesc niște concursuri!

 

 

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

1

12 Comments

 • Irina says:

  Imi doresc sa ajung cu fetita mea la un spectacol organizat de Gasca Zurli pentru ca nu am mai fost niciodata. Cred ca ei i-ar placea acum pentru ca e un domeniu pe care ea il adora: gatitul. Are foarte multe jucarij care presupun prepararea si organizarea meselor pe care apoi ni le serveste noua, parintilor.

 • Raluca Lupulescu Soare says:

  pentru ca vrem sa ne lustruim pantofii asa si asa, pentru ca fetele mele vor pupic de noapte buna si pentru ca tre sa vada si noul musafir, Zdranganel, cat de tare este distractia la spectacolele Zurli! ah si pentru ca Maral si Alena, si implicit noi, nu am fost niciodata la un spectacol Zurli de aceasta amploare.

 • Sandulache corina says:

  Pentru ca toata casa cânta si dansează pe cântecele Zurli, pentru ca ar fi primul spectacol la care ar merge fetita si m-as bucura tare sa-i suprind emoțiile fredonând cântecele preferate.

 • Alina says:

  Îmi doresc mult să ajung la spectacol împreună cu cei 3 copii( 2 baieţi şi o fetiţă) care sunt toţi mari fani Gaşca Zurli. Ne place voia bună pe care o transmite gaşca şi ne dorim să cunoaştem şi noi cel mai nou personaj, Bucătăraşul Zurli. De fapt, eu am un gând ascuns, şi anume să facă Zâna Bună o magie şi să nu mai fie băieţii mei atât de mofturoşi la mâncare. Sper la nişte sfaturi preţioase de la Bucătăraş.

  • johannas says:

   Minunat, Alina! Cred că vei primi acele sfaturi și Gașca Zurli și Bucătărașul o să îi ajute pe băieți să privească mâncărurile cu alți ochi 🙂

 • Anca-Luminita Carlan says:

  Pentru ca ne place sa cantam si sa dansam!

 • Araboaei Laura says:

  Ascultam Gasca Zurli in masina la fiecare drum si jucam, Jocuri de jucat in trafic. Mi-ar placea sa ii fac o surpriza fetitei mele sa ii vada si live, pentru ca tot intreaba cd o sa meargem si noi la Gasca Zurli.

  • johannas says:

   Super, Laura! Si noi ascultam des Jocurile de jucat in trafic in masina! Va doresc sa ajungeti la spectacol, Gasca Zurli e cea mai tare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!