Gașca Zurli, spectacol aniversar cu 4000 de zâmbete

ZurliAseară, la Sala Polivalentă a avut loc cel mai mare și mai frumos spectacol din istoria trupei pentru copii Gașca Zurli. 4000 de suflete – copii, mămici, tătici și bunici – au râs, au dansat și au cântat în cor pe melodiile pline de veselie ale Găștii. Am fost acolo cu Victor, care s-a bucurat mult să îi vadă pe Zdrăngănel, Clopoțel, pe Vrăjimăturică, pe Truli și Yuppi, pe Fetița Zurli, pe Tashu și Băiețelul Zurli, pe Zâna Bună și pe Tanti Prezentatoarea. Chiar și pe Vrăjitoarea Tura Vura 🙂 Eu m-am simțit din nou copil, am cântat și am aplaudat la unison cu ceilalți părinți și copii, căci la un spectacol Zurli nu poți să stai locului! Energia, veselia, bucuria și buna dispoziție care pleacă de pe scenă sunt absolut molipsitoare! 

Lumini, sunete, culoare au umplut Sala Polivalentă și bucuria a inundat inimi mici și mari. Timp de o oră, Gașca Zurli a creat magie prin cântecele binecunoscute de toți precum “Am o căsuță mică”, “Zboară, zboară, Vrăjimăturică”, “Cântec pentru Maya”, “A ram sam sam” sau hitul “Am o căsuță mică”. Ne-am întâlnit, inevitabil, și cu Vrăjitoarea Tura Vura, al cărei farmece nu au avut efect  – ce bine! – datorită Zânei Bune, care ne-a ocrotit pe toți!

Citițăi și 10 ani de Zurli! Interviu cu fetița Zurli

Promisiune

Gasca zurli 2Îndemnați de Tanti Prezentatoarea, cu toții – mămici, tătici și bunici – ne-am luat copiii în brațe și am promis solemn să îi iubim și să le fim mereu alături mereu, la bine, dar mai ales la greu. Am promis vor că vom avea grijă să le suflăm în aripi în fiecare zi pentru a-i învăța să zboare.

Cel mai mult mi-a plăcut cântecelul cel nou lansat de Zurli la începutul acestui an, dar pe care eu l-am auzit aseară pentru prima dată: “Iubește-mă, mamă, iubește-mă, tată!” Ascultându-l, mi-am dat seama că pentru copii nimic nu e mai important pe lume decât dragostea și susținerea părinților. Pe umerii tatălui și în brațele mamei, puiul de om își descoperă puterile și curajul pentru a cuceri lumea 🙂

Zurli 10 ani – 100% bucurie, 100% veselie

Spectacolul de aseară a încheiat turneul național 10 Zurli, început pe 4 martie. Acesta a cuprins 25 de concerte susținute într-o lună în 19 orașe, peste 40.000 de spectatori, cele mai mari săli de spectacole disponibile în țară, scenotehnică de ultimă generație, peste o sută de oameni implicați în organizare, mii de kilometri parcurși contra cronometru, multe ore de repetiții și, nu în ultimul rând, mult entuziasm, energie și bucurie dăruite micilor spectatori și părinților lor. “10 Zurli” a umplut de fericire inimile copiilor din Timişoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Cluj Napoca, Baia Mare, Bistriţa, Târgu Mureş, Braşov, Bacău, Galaţi, Iaşi, Chişinău, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Constanţa, Ploieşti şi Craiova. Iar aseară turneul s-a încheiat cu spectacolul minunat de la Polivalentă, cu încă 4000 de zâmbete și inimi pline de bucurie!

Zurli 3A fost frumos, electrizant, magic aseară la Zurli! Tanti Prezentatoarea, adică Mirela Retegan, și-a văzut visul cu ochii – acela de a-i aduna la un loc pe toți prietenii Zurli, în cel mai mare spectacol organizat de la înființarea trupei. Zece ani de Zurli, zece ani de idei îndrăznețe, de cântece și jocuri frumoase pentru copii, toate create din dragoste pentru propriul copil, pentru Maya, fiica Mirelei. Și apoi însutite, înmiite și transmise către o Românie întreagă de părinți și copii prin “raze de Mirela” 🙂

Mulțumim, Mirela Retegan, pentru că ne înveți în fiecare zi să fim părinți mai buni, mai calzi, mai iubitori, să ne ascultăm și să ne privim copiii cu inima deschisă, cu răbdare și cu infinită dragoste!

La mulți ani, Zurli! Să ne trăiești și să ne bucuri copiii și nepoții încă 10 x 10 ani!

Zurli 10

Foto cover: Gașca Zurli

0

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!