Explozie de bucurie la spectacolul “Gașca Zurli – Hai la masă!” din București

Am fost aseară pentru a doua oară la un spectacol al Găștii Zurli la Sala Polivalentă. Anul trecut mi s-a părut fantastic, anul acesta a fost de-a dreptul extraodinar! Am avut privilegiul de a sta cu Victor în primele rânduri, de a-i vedea pe toți membrii Găștii Zurli de aproape și de a ne bucura de fiecare cântecel, joc și replică a Fetiței Zurli și a celorlate personaje! Aproape 5.000 de oameni mici și mari au cântat, au dansat și s-au distrat pe muzica Zurli, în cel mai mare show dedicat copiilor din turneul Gașca Zurli – Hai la masă! A fost emoționant, am râs și am cântat împreună cu Victoraș, căci amândoi știm toate versurile și ne-am bucurat să îl cunoaștem pe noul personaj, Bucătărașul Zurli, care a făcut o supă maaaare pentru toată lumea, cu 4.750 de porții 🙂

Mirela Retegan și Gașca Zurli au darul de a te face să râzi, să cânți și să te bucuri, indiferent de vârsta pe care o ai. Asta este menirea lor, magia lor și darul lor pentru toți copiii din România și nu numai. Aseară ei au făcut din nou magie la Sala Polivalentă și au ridicat în piciaore aproape 5.000 de copii și părinți, care au dansat și au cântat împreună cu Tanti Prezentatoarea, Fetița Zurli, Clopoțel, Zdrăngănel, Vrăjimăturica, Zâna Bună și noul personaj din Gașcă, Bucătărașul Zurli, alături de ajutorul său, Lulu. Cu cântece noi și un spectacol captivant, personajele Zurli au adus în atenția copiilor legumele, mâncarea sănătoasă și un ingredient important – Pofta de mâncare. Cu toții au reușit să îi împrietenească pe cei mici cu supa, cu legumele și cu alimentele gustoase și să o păcălească încă o dată pe Vrăjitoarea Tura-Vura, care preferă să mănânce doar cartofi prăjiți cu ciocolată 🙂

Citește și „ASTĂZI este pentru mine cel mai frumos vis la care ajung în fiecare dimineață”. Interviu cu Mirela Retegan și 10 ani de Zurli! Interviu cu Fetița Zurli

Spectacolul “Hai la masă!”, în turneu național

Hai la masă! este cel mai nou spectacol marca Zurli, scris de Mirela Retegan. O producție care aduce pe scenă persoaje noi – Bucătărașul Zurli, aliatul părinților în bucătărie, cel care prin magia lui reușește să redea celor mici pofta de mâncare, și ajutorul său – Lulu. Spectacolul jucat la București  este al nouălea din seria celor incluse în turneul național pe care cea mai iubită trupă pentru copii, din România, l-a planificat pentru toamna acestui an.

Gașca Zurli reuşeşte să adune la spectacole zeci de mii de părinţi şi copii, a umplut Sala Polivalentă din Cluj Napoca la începutul lunii octombrie, devenind primul artist român care reușește acest lucru. Sala Polivalentă din Craiova și Sala Plataului sunt doar câteva din cele mai mari săli de spectacol din țară pe care Gașca Zurli le-a umplut în ultimul an, şi a adunat de 1 iunie 2016 peste 10.000 de oameni la Palatul Știrbey, fără nici un alt nume pe afiş.

Gașca Zurli deține un adevarat record la bilete vândute – în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. Au ajuns în peste 30 de oraşe din România, UK, Ungaria, Republica Moldova. Cu peste 2 milioane de fani la nivel national, Gașca Zurli are record de săli sold-out în România şi străinătate, iar hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ, cu peste 48 de milioane de vizualizări pe YouTube, le aparţine.

Sunt un copil mare 🙂

Eu cred că, în sufletul meu, sunt încă un copil și așa voi rămâne mereu. Altfel cum să explic bucuria care mă cuprinde la spectacolele realizate de Gașca Zurli, că fredonez cântecele lor, știu versurile și coregrafia, îmi vine să dansez și să aplaud, așa cum am făcut și aseară, împreună cu copilul meu ? 🙂 Sunt mereu impresionată de energia și bucuria pe care toate personajele o aduc în spectacol și o admir pe Mirela Retegan că a reușit să își înalțe visul – acela de a se juca cu cei mici și de a-i face pe părinți să își transforme relațiile cu copiii lor prin intermediul jocului – dincolo de limitele obișnuite.

Mulțumim, Gașca Zurli și Mirela Retegan! Felicitări!

Zurli mulțumește partenerilor săi:

Mulțumim, Carrefour România – sponsorul principal al turneului Hai la masă!. Mulțumim, Caroli și simpaticului Șervețel, Oral B, Aqua Carpatica și Green Sugar pentru activitățile de care s-au bucurat cei mici înainte de intrarea în sala de spectacol. Mulțumim Magic FM – partenerul media principal al turneului Hai la masa! și blogurilor partenere: Revista AVANTAJE, Femeia., Pap tot, Forbes Romania, Marea Dragoste, mami.ro, Fifi Știe, Cristian China Birta și Kooperativa 2.0, Taticool, Mothers and the city, Qbebe, Johannasburg, Alina Serea, Centrul de Parenting, Blog in Tandem, Gabriela Maalouf, Cristina Oţel, Smart & Happy Child, Familia Hai Hui, Blogulmamei.ro, Pisica pe sârmă, Şi Blondele Gândesc, kidmagia.ro, B24Kids by Anca Cristina Ilie, Bebe H, Life.ro, Frunzaresc.eu, Iuliana Roca, Badea Florina, Copilul.ro, Papa Bun, Prescolar.ro.

Fotografii: Ovidiu Craiciu

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!