Două zile de distracție în Zurlandia! Concurs

UPDATE: Câștigătoarea concursului este Mirela. Felicitări! Vei petrece împreună cu familia două zile de distracție în Zurlandia! Distracție frumoasă!

Ne plângem mereu că nu avem destul timp ca să ne jucăm cu copiii noștri și să facem ce vor ei. Iată că Gașca Zurli și Mirela Retegan vine din nou în ajutorul părinților, spre bucuria copiilor, și pregătește a doua ediție a Festivalului Zurlandia! Două zile de distracție cu 9 zone de atracții și activități diverse, întinse pe 80.000 de metri pătrați! Zurlandia are loc pe 16 și 17 iunie, la Domeniul Știrbey. Vreți să mergeți cu cei mici în Zurlandia? Eu vă ofer, prin concurs, o invitație pentru 4 persoane! Trebuie să îmi spuneți care e activitatea voastră preferată atunci când petreceți timp cu copiii.

Iată ce minunății vă așteaptă în Zurlandia:

În ZURLANDIA, timpul se suspendă! Singurul reper e FERICIREA din ochii copilului tău. Și încă nu s-a inventat sistemul de măsură care să cuprindă atâta fericire!

În ZURLANDIA, telefonul e doar un aparat de fotografiat. Vino pe tărâmul părinților care știu că tehnologia e bună, la birou. Pentru copii, tot ce contează e implicarea ta, trup și SUFLET!

În ZURLANDIA, “Privește Cerul!“ nu e doar graffiti. Aici, ești liber să te arunci în iarbă, să sufli în puful păpădiei și să-ți ții sufletul în căușul palmelor. Învață-ți copilul să recunoască LIBERTATEA!

Columb ți-ar spune că e LUMEA NOUĂ! 80 de mii de metri pătrați! Optzeci de mii! Atât are ZURLANDIA! E verde, cât cuprinde, și dornică să-și arate magia: zeci de spectacole în aer liber, sute de personaje, jocuri, scene, piese de teatru, ateliere și activități pentru copii și părinți, concerte extraordinare!

Vino în Zurlandia să descoperi Țara Mâncăcioșilor, țara din care până și Mofturosul Mofturoșilor pleacă sătul, ghidați de Bucătărașul Zurli și Lulu.

Ținutul Magic este lumea din care vine Zâna Bună! Magicieni, prințese licurici, baghete fermecate, eșarfe nesfârșite, cutii magice, iluzioniști, trucaje, personaje fantastice!

În Casa Poveștilor, lumea Zurli își dezvăluie toate secretele! Așa și-așa! Iar Terenul de Joacă e TERENUL DE JOACĂ! Pentru că tărâmul acesta va intra în istorie drept locul magic, în care bucuria de a fi împreună a doborât un record Guinness!

Școala de Vacanță este singura școală unde copiii vin cu drag! E locul unde experimentele trăznite se confundă cu lumea descoperirilor! Aici, elevii devin profesori, cât ai spune: presiune, temperatură, transfer de căldură! Sau, poate, Dolly!

În Lumea lui Mulțumesc exersăm empatia! Poftiți în dimensiunea 3D în care devenim mai buni, doar pentru că oferim, necondiționat, ajutor. Aflăm totul despre campaniile umanitare făcute din convingere, cu rezultate palpabile!

Teatrul Copiilor este locul unde, în ciuda convențiilor consacrate, toate, dar absolut toate măștile râd! Trupe de teatru pentru copii, recunoscute în întreaga țară, deschid pofta celor mici pentru scenă!

Zurlishow este spațiul în care plutesc milioane de pupici cu sclipici! E spectacolul Gașca Zurli și e, în egală măsură, lumea oferită invitaților ei. Cornetele pe cap! Pornim în aventura numită altruism, vecină cu generozitatea și bună prietenă a dărniciei!

În ZURLANDIALumea Mamelor e pentru Mame! Pentru el, ești lumea întreagă! Are zâmbetul tău pe retină, din prima clipă, îți recunoaște glasul, din milioane de voci, iar mângâierea ta e terapie!

Nu uitați de concurs! Aștept comentariile voastre până pe 10 iunie. Luni, 11 iunie, voi anunța câștigătorii.

Succes!

2

8 Comments

 • Mihaela Vasile says:

  Salutari! Si multumim frumos pt concurs, sincer cu ocazia acestui articol am aflat de Zurlandia! Celor 2 pici ai mei, le place in egala măsura sa exploram in natura (vietatile din apa, cațarat pe pietre, căutat gandacei) si sa meargă in parcurile cu distractii pt copii!

 • Elli says:

  Activitaea perfecta din viata de zi cu zi este plimbatul prin park si wekeendul la un film bun si la un picnic in aer liber cu familia

 • Tudor Raluca Mihaela says:

  Multumim frumos pentru concurs!
  Activitatea noastra preferata de a ne petrece timpul impreuna , in familie, este de a merge la diferite evenimente (in parc, la film etc).
  De asemenea, ne place foarte mult si sa ne jucam fel de fel de jocuri, care ne ajuta sa ne apropiem mai mult si sa socializam.

  • johannas says:

   Minunat, Mihaela! E minunat! Si noua ne plac jocurile de interior, jucam mai ales iarna, cand see intuneca repede afara si e frig 🙂

 • Mirela says:

  Buna, noua ne place tare mult sa facem lego pe balcon. E doza rapida de vitamina D dupa gradi si o plaja urbana improvizata repejor. Plus ca imi place cum isi creaza proprii eroi, chiar acolo, pe salteluta mea de yoga de pe balcon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!