Despre mine

Despre mine

Iohanna

Sunt Iohanna Purdea. Jurnalist, specialist în PR și comunicare, soție, mamă. Înainte de toate, femeie. Îndrăgostită de frumos, de natură, de oameni extraordinari, de suflete nobile. Mă bucur de viață, încerc să o celebrez în fiecare clipă, o admir, o respect, mă înclin în fața ei și trec prin ea, cu sufletul deschis!

Ca jurnalist, am avut privilegiul să învăț de la cei mai buni dascăli. Am lucrat 4 ani la Jurnalul Național, în perioada lui de glorie, când presa se mânca pe pâine și a fi ziarist era într-adevăr ceva demn de tot respectul. Mi-a plăcut enorm, am descoperit oameni minunați, am scris despre lucrurile bune, dar și despre cele rele din țara asta. Am învățat, am crescut, am făcut presă în adevăratul sens al cuvântului.

Apoi am ales drumul relațiilor publice, am vrut să văd cum arată lumea de pe cealaltă parte a baricadei. Agenția nu mi s-a potrivit, deși am avut norocul să fac parte, timp de aproape un an, din cea mai bună echipă de PR din România – The Practice by Leo Burnett, astăzi MSLGROUP The Practice. După un timp, drumurile m-au purtat mai aproape de ceea ce căutam, dar nu știam să definesc clar: un loc unde să scriu despre oameni extraordinari și proiectele lor frumoase care mișcă și transformă țara asta. Timp de 6 ani am fost coordonatorul de PR al primului site pentru femei din România, 121.ro Comunitatea femeilor senzaționale. Mulțumită Danelei Kammrath, am cunoscut oameni cu adevărat speciali, am organizat alături de ea zeci de întâlniri cu femeile din București (seri de lectură, Clubul pentru suflet, întâlniri de fitness, cursuri de dezvoltare personală, întâlniri pentru mămici, etc.), am făcut împreună o sumedenie de ediții ale emisiunii 121 LIVE la RadioLynx.ro, unde am promovat frumosul, bunul simț, ideile și oamenii geniali, cu suflet mare și cu inima pulsând pentru România. În tot acest peisaj eu am crescut frumos și nu pot decât să îi mulțumesc Danielei din tot sufletul pentru această oportunitate deosebită!

Acum fac parte din echipa Quartz Media Production, unde îmi continui drumul într-ale PR-ului alături de o altă femeie extraordinară și un excelent profesionist, Oana Drăgulinescu, și unde facem proiecte minunate în domeniul cultural și social.

Despre mine ca mamă puteți afla din paginile acestui blog, unde voi scrie despre provocările  și lucrurile minunate pe care le aduce rolul de părinte, despre lecțiile pe care copilul meu mi le dă în fiecare clipă, dar și despre bucuria de a fi mama lui Victor.

Mulțumesc că ați pășit în Johannasburg și vă invit cu drag să îmi scrieți pe iohanna.purdea@gmail.com.

Iohanna

“Fericirea nu depinde de ceea ce ești sau de ceea ce deții, ci doar de ceea ce gândești.” Dale Carnegie  

 

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!