Dacia 24, cel mai nou concept store din București

Dacia24 lansare(9)Săptămâna trecută am participat cu mare bucurie și curiozitate la lansarea celui mai nou concept-store din București, Dacia 24. O atmosferă foarte plăcută, mulți bloggeri, mulți jurnaliști, m-am revăzut cu câțiva prieteni. Dar vedetele serii erau, bineînțeles, hainele și accesoriile create de designeri români! Foarte frumoase, ingenioase și cool, iar prețurile accesibile. Mi-au plăcut mult fustele de la Maison Ilia, dar și gențile pictate manual de la Lyria, dar și rochiile, tricourile și bluzele colorate sau imprimate. Am găsit o mulțime de lucruri pe care le-aș purta și mi-ar face plăcere să le am. Câteva dintre invitate au avut prilejul să se distreze creând ținute personalizate, foarte reușite, pe care artiostul fotograf le-a surprins în câteva imagini (albumele foto sunt accesibile pe pagina de Facebook Dacia24). Mai jos vă las detaliile oficiale ale evenimentului și câteva fotografii, să vedeți cum a fost și ce lucruri faine puteți găsi aici 🙂

Dacia24 Tinuta Larisa Dragna

Dacia24 – Tinuta Larisa Dragna

Într-o epocă a vitezei, când timpul este mai preţios decât oricând, Dacia24 oferă o alternativă plăcută, personalizată pentru look-ul fiecărei femei. Magazinul multibrand aflat la Piaţa Romană găzduieşte designeri români din noua generaţie, cu o viziune fresh asupra stilului personal. Conceptul Dacia 24 pleacă de la ideea că vestimentaţia este esenţială atât pentru felul în care ne percep cei din jur, cât şi pentru încrederea în sine. De aceea, designerii prezenţi în showroomul de la Piaţa Romană sunt din categoria affordable, fără ca acest lucru să însemne că fac rabat de la calitate sau creativitate.

Astfel, într-un spaţiu intim, retras, în care nu te vei înghesui la cabinele de probă şi nicio vânzătoare nu te va zori să iei o decizie, vei regăsi piese vestimentare în ediţie limitată sau chiar piese unicat semnate de designeri români şi produse exclusiv în România. Dacia 24 promovează astfel un concept diferit pe piaţa de fashion autohtonă, o alternativă la produsele de serie, şi care au ca particularitate faptul că pot fi uşor combinate şi alcătui astfel colecţii capsulă, esenţiale în garderoba oricărei femei.

Dacia24 Tinuta Maison Ilia

Dacia24 – Tinuta Maison Ilia

În plus, Dacia 24 oferă posibilitatea de a experimenta diverse stiluri (clasic şic – Maison Ilia, Muna, Whiskers&Tales – design avangardist şi inspiraţie tradiţională – Aranjat by Anne, Larisa Dragna, pictură şi broderie – AteliereM sau Moenra etc) şi de a găsi combinaţii inclusiv cu accesorii preţioase, precum genţile pictate manual de la Lyria – povestea ta pictată sau pantofii Ancolette. De asemenea, concept store-ul oferă posibilitatea de a găsi bijuteriile perfecte, cu BonBons by Monica Rădulescu sau LouBijou.

„Dacia 24 ne ajută să luăm pulsul modei în timp real, prezentându-ne colecţii capsulă semnate de designeri români. Astfel, rămânem în tendinţe, dar ne lăsăm inspirate de creativitatea şi de stilul unui anumit designer, pe care îl putem descoperi cu ajutorul unui asemenea magazin multibrand. La opusul modei fast fashion, un astfel de showroom ne face cunoştinţă cu moda pentru suflet: slow fashion. Este un loc în care te reîndrăgosteşti de stil, nu doar de haine”, a precizat Mariana Romanică, consultant de imagine, prezentă  la deschiderea oficială Dacia 24.posete

Designerii pe care îi găsiţi acum la Dacia 24:

Creaţie vestimentară: Maison Ilia, Oana Nuţu, Larisa Dragna, Muna, Aranjat by Anne, Whiskers&Tales, AteliereM, Maison ChouChou, Moenra, Komodo.

Genţi, agende din piele: Lyria – povestea ta pictată, Desirette.

Pantofi din piele: Ancolette.

Bijuterii: BonBons by Monica Rădulescu, LouBijou

Design de obiect, grafică: MakeUp Şevalet, Alice Teca, Choofi.

Parteneri ai evenimentului de lansare: Keune, Atelierele ILBAH, Marana, MOOD Events, Sloop.

 dacia 24

29

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!