Copiii și mâncarea făcută cu dragoste. “Hai la masă!”, un nou spectacol marca Zurli

Cu bucurie pot spune că mă număr printre mamele norocoase ai căror copii mănâncă. Nu am avut probleme cu mâncarea, Victor a mâncat mereu de toate. Dar, desigur, nu e totul perfect (nici nu ar avea cum să fie 🙂 ) Mi-aș dori uneori ca el să mănânce mai multe fructe și legume și poate dulciurile să fie apariții mai rare în meniul zilnic. Însă, per total, nu am de ce să mă plâng. Dar știu că sunt atât de mulți părinți care se chinuie cu cei mici și aleargă cu lingurița după ei prin casă, neștiind ce feluri să mai inventeze ca să îi placă copilului și să îl vadă și pe el mâncând cu poftă, pe săturate! Iată că Gașca Zurli și mereu ingenioasa Mirela Retegan vine cu o soluție haioasă, pe înțelesul și pe placul celor mici: o invitație la masă sub forma unui spectacol nou-nouț și un personaj care sigur va deveni repede prietenul copiilor din țara întreagă! Eu, una, sunt foarte curioasă și nerăbdătoare să iau masa cu Gașca Zurli, în noul lor turneu din această toamnă!

Citiți și: 10 ani de Zurli! Interviu cu Fetița Zurli

Joaca – cel mai simplu mod de a le oferi copiilor atenție și iubire! Ce am învățat de la Mirela Retegan

Cel mai nou spectacol Gașca Zurli și o invitație de nerefuzat

Pe 3 octombrie, Gașca Zurli pleacă în turneu! Cele mai îndrăgite persoanaje din România ajung în aceasta toamnă în 10 orașe din țară, cu cel mai nou spectacol al trupei – “Hai la masă!”. Spectacolul, prezentat în premieră națională, este o producție nouă, savuroasă, pe placul celor mici și al celor mari, prin care aceasta își propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea sănătoasă, cu legumele și, mai ales, cu statul la masă. Spectacolul aduce în lumina reflectoarelor cântece noi, dar și un personaj nou – Bucătărașul Zurli.

Astfel, în octombrie si noiembrie, Gasca Zurli ajunge in BrașovTimișoaraCluj-NapocaBaia MareCraiovaBotoșaniBacăuGalați, Sibiu și București. Este o producție unică, un joc de lumini fantastic si o super desfășurare de forțe. 10 orașe, zeci de mii de spectactatori, mii de kilometri parcurși de-a lungul și de-a latul țării, nenumărate emoții și milioane de pupici cu sclipici.

Bucătărașul Zurli, aliatul părinților în bucătărie

Obiceiurile alimentare sănătoase sunt prezentate în maniera Zurli, jucăuș și colorat, prin cântece și întâmplări simpatice, pline de învățăminte. Noul personaj, adorabilul Bucătăraș Zurli, devine aliatul părinților, în bucătarie. El știe trucuri despre mâncarea făcută cu dragoste și povești care să-i țină pe copii cu gura deschisă. “Hai la masă!” demontează ideea că “masa” este un chin pentru cei mari și cei mici, deopotrivă, dificilul moment când trebuie să cadă de acord asupra a ce, cand, cum și cât mănâncă.

Versurile noilor cântece poarta semnătura Mirelei Retegan, femeia care a creat fenomenul Zurli. Tot ea semnează și scenariile spectacolelor Găștii Zurli. Cu fiecare producție, Mirela reușește să-i împrietenească pe copii, cu obiceiurile pe care, în genere, părinții sunt nevoiți să le impună. Primul spectacol se va juca la Brașov, pe 3 octombrie, urmat de Cluj Napoca, pe 5 octombrie.

În fiecare oraș în care Gașca Zurli va ajunge, Tanti Prezentatoarea – Mirela Retegan a pregătit pentru micii prieteni ai Găștii Zurli surprize și concursuri cu premii. Iată orașele în care Gașca Zurli ajunge în octombrie și noiembrie cu spectacolul “Hai la masă!”

  • 03 OCTOMBRIE, BRAȘOV, SALA DACIA, COMPLEX LUX DIVINA, ORA 19.00
  • 05 OCTOMBRIE, CLUJ-NAPOCA, SALA POLIVALENTĂ, ORA 19.00
  • 13 OCTOMBRIE, BOTOȘAN, SALA POLIVALENTĂ ELISABETA LIPĂ, ORA 19.00
  • 14 OCTOMBRIE, BACĂU, TEATRUL DE VARĂ RADU BELIGAN, ORA 19.00
  • 15 OCTOMBRIE, GALAȚI, SALA SPORTURILOR, ORA 19.00
  • 22 OCTOMBRIE, CRAIOVA, SALA POLIVALENTĂ, ORA 19.00
  • 25 OCTOMBRIE, BUCUREȘTI, SALA POLIVALENTĂ, ORA 19.00
  • 29 OCTOMBRIE, TIMIȘOARA, SALA SPORTURILOR CONSTANTIN JUDE, ORA 19.00
  • 04 NOIEMBRIE, BAIA MARE, SALA SPORTURILOR LASCĂR PANĂ.

Biletele s-au pus în vanzare online pe www.eventim.ro si magazinele partenere Eventim. Detalii pe www.zurli.ro.

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.   Urmărește Gasca Zurli pe YouTube.   Urmărește Gasca Zurli pe Instagram.

Eu și Victor abia așteptăm să ne întâlnim cu Gașca Zurli și cu Bucătărașul Zurli! Vă așteptăm și pe voi!

Foto cover: www.theodysseyonline.com

3

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!