5 ani de Bucuria Poveștilor. La mulți ani!

bucuria-povestilor-2Emisiunea pentru copii Bucuria Poveștilor de la Radio Trinitas a împlinit ieri 5 ani pe care i-a sărbătorit printr-un spectacol foarte frumos la Palatul Național al Copiilor. Am fost și noi acolo și ne-am bucurat de minunatele colinde și de o mulțime de povești frumoase, de momente speciale, alături de invitații de seamă ai Adrianei Ene, gazda emisiunii și a evenimentului.Copii talentați în costume populare ne-au încântat cu glasurile lor. Am ascultat cântece românești și colinde vechi, dar și unele pe care nu le-am mai auzit niciodată, în interpretarea corului de copii de la Școala Gimnazială Sfinții Trei Ierarhi. Apoi am avut bucuria să ascultăm, rând pe rând, mulți copii cu voci superbe, care fie au cântat, fie ne-au fascinat cu talentul lor de povestitori! Frumoși, curați la suflet și foarte talentați, emoționați sau stăpâni pe sine, cu zâmbete pe chipuri și în priviri, toți acești copii minunați au urcat pe scenă și au adus un mic omagiu emisiunii ai căror prieteni sunt și pe care o îndrăgesc atât de mult: Bucuria Poveștilor.

alexandrina-halicAm avut bucuria să o văd pe scenă pe îndrăgita actiță Alexandrina Halic, cu a cărei voce am crescut și care mi-a încântat copilăria cu multe povești ascultate la radio sau înregistrate pe discuri de vinil! Lui Victor i-a plăcut cel mai mult momentul doamnei Halic și a participat voios la “descâlcirea” poveștilor alături de copiii din sală!

Mi-au plăcut copiii, colindele, costumele populare și mai ales prezentarea plină de căldură a Adrianei Ene, care a fost gazda noastră, a celor din sală, dar și a miilor de ascultători de acasă, căci spectacolul a fost transmis în direct la radio. O emisiune aniversară care a adunat, într-un minunat spectacol, câțiva dintre prietenii emisiunii Bucuria Poveștilor.

adrianaÎn cei cinci ani de emisiune, Adriana Ene a strâns cu mult suflet, în peste 1030 de emisiuni în direct, mii, poate chiar zeci de mii de prieteni. O mare familie frumoasă formată dintr-o mulțime de copii prezenți în studio și alte mii de ascultători de acasă, care se adună, seară de seară, în jurul radioului, ascultând încă o poveste, încă o emisiune de colecție, cu încă un invitat extraordinar!

Felicitări, Adriana și echipa Bucuria Poveștilor! La mulți ani și la cât mai multe emisiuni frumoase, cu tâlc și bucurie!

2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!